OSLO/SKIEN (Eurosport.no):
25 poeng på elleve kamper og 2. plass. Våren har vært svært god i Skien.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Etter 3-1 hjemme mot Haugesund strutter Odd-spillerne av selvtillit og tar til orde for at hvittrøyene kan kjempe om Eliteserie-tittelen denne sesongen.
– Jeg føler at vi har vist at vi kan være med helt der oppe. Det er selvfølgelig veldig mange kamper igjen der oppe og vi må gjenskape det vi har levert til nå. Det er kun opp til oss selv, sier målscorer Torgeir Børven til Eurosport.no.
– Hva er det som gjør at du har troen på at Odd kan ta gull i år?
– Vi har en veldig fin gjeng som er villige til å gjøre den jobben som trengs. Vi har godt humør og det gjør ingenting om vi har en dårlig prestasjon eller taper en kamp. Vi klarer å slå tilbake. Det føler jeg vi har gjort etter et par middels kamper, forteller Børven.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Tilbake for Odd var Fredrik Nordkvelle. Midtbanespilleren har vært ute med en smell i hælen i vårsesongen og har sett lagets imponerende prestasjoner fra sidelinjen. Også han tror klubben kan være med å kjempe helt inn. De to neste kampene venter Bodø/Glimt borte før Molde kommer på besøk til Skien - to lag som ligger i toppen.
– Tabellen sier at vi er tittelkandidater, absolutt. Jeg synes vi er veldig gode og er solide. Vi blir aldri spilt ut og vi klarer å vippe kampene i vår favør. Nå er det to tøffe kamper mot Molde og Bodø/Glimt. Vi får se når vi har møtt de, men vi kan slå hvem som helst, sier Nordkvelle.
Trener Dag-Eilev Fagermo koser seg med resultatene om dagen.
– Det deilig. Det er mye kamper nå så vi må jobbe hardt med restitusjon på den spillerstallen vi har. Vi er til tider veldig bra mot Haugesund, så vi er på vei opp igjen etter at vi var nede mot Sarpsborg 08, sier Fagermo.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03