BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Vi har ikke så lang tid på å riste av oss søndagens kamp. Neste kamp er allerede på onsdag, og det er egentlig veldig bra for vår del.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Det sier Branns ferskeste signering, Veton Berisha, til Eurosport.no. Angriperen fikk debuten hjemme mot Strømsgodset søndag, men kampen gikk ikke helt som forventet.
Se hele intervjuet med Berisha. Saken fortsetter under videoen:

– Synes ikke det er så bra at publikum starter å pipe til pause

Brann fikk kun ett poeng etter Petter Strands scoring i andre omgang. Deler av publikummet på Brann Stadion var ikke helt fornøyd da lagene gikk inn til pause og viste sin frustrasjon ved å pipe. Også etter kampen var det enkelte som pep.
– Hvis du tenker på pipingen, synes jeg ikke det er så bra av publikum at de starter å pipe allerede til pause, fordi de ser egentlig at det er vi som har kontroll og styrer kampen. Vi gjør en feil som gjør at de får 1-0. Så kommer vi ut i andre omgang og starter egentlig veldig bra. Da tenkte jeg at vi har dette, men så klarer vi ikke å holde det trykket oppe helt til slutten av andre omgang.
– Det er viktig at de også backer laget. Da kan vi fort vinne masse poeng utover i sesongen på å få med publikum, fortsetter Brann-spissen.
Allerede onsdag er det duket for ny kamp på Brann Stadion. Bernt Hulsker mener det lugger litt i Branns angrepsspill.
– Det blir litt enkelt og forutsigbart det Brann driver på med. Det er ingen dynamikk og struktur i angrepsspillet. Du ser Fredrik Haugen flere ganger står oppgitt og roper til Vito Wormgoor om å få ballen på seg. Haugen står i mellomrommet et par ganger der. Det er noe som ikke stemmer helt for Brann. Da er det for enkelt å ty til, som det ofte ble i fjor også, å slå den lange ballen. Men det begynner lagene nå å kjenne til, sa Hulsker i Fotballrunden søndag kveld.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Synes Kristiansund så svake ut

Berisha så Viking slå Kristiansund i første serierunde og tror fort de kan kopiere Godsets taktikk i Bergen.
– Jeg tipper at de kommer til å være defensive når de ser kampen vår mot Strømsgodset, men hvis vi spiller slik vi gjorde søndag og holder litt mer tempo på ballen og gjør et par justeringer, tipper jeg vi tar tre poeng, sier Brann-spissen.
– Er du overrasket over at Kristiansund slo Vålerenga 2-0 i går?
– Etter den kampen de hadde mot Viking, er jeg veldig overrasket over at de vant 2-0.
– Hva var analysen din av Kristiansunds kamp i Stavanger?
– Jeg synes de var svake og ikke så bra. Jeg synes Viking var en god del bedre. Men det er Eliteserien. Alle kan slå alle.
Sett denne?
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23