• Se Vålerenga - Strømgodset 16. mai kl 20.00 på Eurosport Player, Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
– Det er mange spennende trenere der ute, og det viktigste er ikke navnet, men at den nye treneren bygger videre på det vi har gjort bra før, og at han følger den røde tråden med klubbens filosofi, sier Thor Arne Hanssen, som er supporterleder i Godsetunionen.
– Har du noen ønsker når det kommer til hvem du vil at skal ta over etter BP?
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Jeg har ikke rukket å tenke så mye på det, og det her blir bare min personlige mening, men jeg synes Marti Cifuentes i Sandefjord virker veldig interessant, forteller Hanssen.
Onsdag kom nyheten om at ''BP'' trekker seg som trener i Strømsgodset på grunn av helsemessige årsaker. Leder av Godsetunionen, Thor Arne Hanssen håper klubblegenden blir fort frisk igjen.
Saken fortsetter under videoen
– Helsa må alltid gå først, og det aller viktigste er at han kommer seg på beina igjen, forteller Hanssen på telefon til Eurosport.
Selv om resultatene har vært dårlige den siste tiden og Hanssen forrige uke var ute å kritiserte Strømsgodsets overganger i vinter, håper han at Bjørn Petter Ingebrigtsen blir med videre i klubben.
– Han er en viktig faktor til at det har gått bra før, og det er svært viktig å ha han med videre i klubben. Han er veldig god på utvikling av spillere, så han er absolutt en mann vi må ha med videre når han blir frisk, sier supporterlederen.

Kan gi ny giv

Strømgodset ligger på 14. plass med kun seks poeng etter sju spilte serierunder. Hanssen erkjenner at en ny trener kan gi ny giv til gruppen.
– Det har jo vist seg tidligere at det kan gi en ny giv, men jeg tror ikke vi kommer til å se noen virkning allerede inn mot kampen mot Vålerenga 16.mai. Det viktigste nå er uansett at BP blir frisk, avslutter Hanssen.
  • Se Vålerenga - Strømgodset 16. mai kl 20.00 på Eurosport Player, Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53