• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Sarpsborg 08 - Odd 2-0
Det har vært en tung sommer for Sarpsborg 08 som har slitt med å score mål og som hadde en fryktelig resultatrekke.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Men etter to mål ble den unge spissen den store helten i Østfold.
Det var nok mange tenkte at det skulle bli nok en sånn dag da Jørgen Strand Larsen bommet på en enkel pasning da de kom tre mot én på en kontring. Men rett etterpå fikk hjemmelaget endelig nettsus. Strand Larsen fikk et drømmetreff, etter strålende forarbeid fra Kristoffer Zachariassen.
– Det var så deilig å få revansje med en gang. Jeg var jævlig irritert på meg selv, for det var en enkel pasning som skulle gitt 1-0, så da tenkte jeg at jeg bare skulle druse til, og så satt den i krysset, sa målscoreren i pausen.
Fredrik Oldrup Jensen var veldig frustrert etter tapet mot Sarpsborg:

Svarte kritikerne

Rett etter pause dunket han inn sitt andre, bak Sondre Rossbach, som muligens burde tatt skuddet. Mål ble det uansett, og hjemmelaget vant 2-0.
– Det bør utløse energi å dra en trepoenger igjen. Gutta fortjener det og har jobbet hardt. Vi har vært litt rufsete, og det er vi i dag også. Vi slipper til alt for mye egentlig, men nå må vi ta med oss det som er bra, at vi vinner 2-0 og at vi holder nullen, oppsummerte Sarpsborg-trener, Geir Bakke.
LES OGSÅ: Molde vant komfortabelt mot Ranheim
Treneren var også godt fornøyd med sin unge spissjuvel, som sammen med resten av den offensive rekka har måttet tåle kritikk for å ha scoret for få mål denne sesongen.
– Han har nok kjent litt mer på det enn han vil innrømme selv, og da er det godt å få en forløsning med to fantastisk fine scoringer i dag, sa Bakke.
– Vi er lei praten om at vi er ineffektive, men vi leser ikke sånt lenger så vi bare jobber på, sa en tydelig fornøyd matchvinner, Jørgen Strand Larsen.
Tommy Høiland hisset på seg Lillestrøm-fansen (saken fortsetter etter videoen):

Slaktet Sarpsborgs spillestil: – Synes det er jævlig dårlig fotball

En som var meget misfornøyd var Odds Fredrik Oldrup Jensen, som så seg nødt til å beklage til fansen for at Sarpsborg spilte «dårlig» fotball.
– Vi er et bedre lag her. De slår langt og kriger hele tiden. Jeg synes det er jævlig dårlig fotball. Det må være dritkjedelig å se den kampen her, sa han etter kampen, tydelig frustrert.
– Du synes Sarpsborg går inn her med en destruktiv holdning?
– Det er styrken deres da. De slår ballen langt hele tiden og løper på de også er ikke vi gode nok i dag til å roe det ned og spille vårt spill. Da blir det sånn, men jeg synes det er jævlig kjedelig, sa Oldrup Jensen.
Odd skapte en del gode muligheter i den andre omgangen og tok over initiativet i banespillet. Noen store sjanser ble det også til begge lag, uten at xdet ble scoret flere mål i solbyen Sarpsborg.
Med tapsrekka brutt, rykker Sarpsborg 08 opp fra kvalikplassen til en 13. plass. Odd, som ledet serien før dagens kamp blir forbigått av Molde, som slo Ranheim samtidig som Odd tapte.
Skienslaget har to kamper mindre spilt, og tre poeng opp til Molde.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59