LILLESTRØM (Eurosport.no):
– Den er kjempebra nå. Terje og guttene har gjort en kjempejobb, og fortsetter å gjøre det helt frem til søndag. Det finnes sikkert noen flekker fortsatt, der det ikke har vokst seg helt til, men det er veldig stor forskjell fra de første rundene, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo begynte å snakke om poengtrekk, mens Rosenborg-kaptein brukte ordet skandale. Daglig leder Robert Lauritsen lovet i et intervju med Eurosport 20. mai at banen ville være i mye bedre stand til Viking kommer på besøk når serien starter opp igjen søndag.
– Og nå er det ingenting i veien for å spille fin fotball her?
– Nei, absolutt ikke. Men vi har ikke klaget så mye på banen, det er mest motstanderne. For oss handler det om å tilpasse seg til de forholdene som er. Det gjelder for alle fotball-lag, og det har vi vel lyktes med i noen kamper, og ikke så bra i noen andre. Men vi er glade for at banen er bra nå, det passer vår måte å spille fotball på, sier Lennartsson.
(Saken fortsetter under):

– Må bare tilpasse seg

Han ville ikke dra det så langt som at det var unødvendig å klage så mye.
– Nja, nei, jeg skjønner vel at folk ikke er fornøyde når banen ikke er bra. Samtidig er det ikke så mye man får gjort med det, man får bare tilpasse seg. Vi er som sagt glade nå når banen er bedre.
Også kaptein Frode Kippe ser klar bedring på gressteppet.
– Uten at jeg har vært utpå der, så ser den fin ut nå. Så jeg tror ikke det er noen unnskyldning for noen nå lenger. Nå er det en bra gressbane, og om den ikke er helt perfekt, så er den i hvert fall på et høyt nivå. Det blir godt, og det kommer til å være sånn resten av sesongen, sier han til Eurosport.
– Det er vel ikke dere som har brukt den som unnskyldning?
– Nei det er ikke det. Det er lag som ikke har vært helt fornøyde, og det er forståelig. Den har ikke vært i sin beste form, den gressbanen. Men det har kommet seg veldig. Den har som regel vært bra, men så har vi vært litt uheldige et par kamper i år. Men for oss så er det gress, og det vil variere litt, det er ikke så stabilt som kunstgress.
(Saken fortsetter under):

Aldri kunstgress

Tirsdag avholdt klubben et åpent møte på supporterpuben Martins. Der ga samtlige aktører fra LSK et rungende nei til kunstgress.
– Det håper jeg aldri skjer. Vi har hatt gress, og det har aldri vært et tema å legge om. Vi er et gresslag, og det er bra. Det passer vår spillestil godt, og det sitter litt i kulturen her også, at vi skal ha gress som innbyr til litt mer dueller og litt mer tøft spill, og det håper jeg det blir i lang tid fremover.
– Du er ikke noe fan av kunstgress?
– Nei, ikke kontra gress, da er gress helt klart bedre. Den som har som sagt vært litt dårlig nå, men det er ingenting som slår et fint gressteppe, fastslår Kippe overfor Eurosport.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09