18 år gamle Will Donkin har signert en avtale med Stabæk som trer i kraft fra 1. januar. Allerede nå slutter han seg til Stabæk-troppen.
– Jeg er spent og ser virkelig frem til å komme i gang her. Det er en veldig god klubb, som er kjent for å gi unge spillere muligheten. Jeg har trent med klubben en uke, og jeg liker måten laget spiller på, sier Donkin til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Donkin er en offensiv midtbanespiller med engelsk far og taiwansk mor. Han står bokført med 15 landskamper for det taiwanske landslaget.
CVen til unggutten inneholder noen solide klubbnavn. Fra han var 12 til 16 år var ha en del av Chelsea-akademiet, der han blant annet scoret i Premier League U15-finalen mot Manchester City. De siste to årene har han vært i Crystal Palace, der han har hovedsaklig spilt for klubbens U18- og U23-lag. I tillegg har han hospitert med førstelaget, som ledes av Roy Hodgson.
Tidligere i år ble han frigitt av klubben. Donkin har siden vært i Hibernian på prøvespill, uten å få kontrakt før han fra neste år får lov til å spille kamper for Stabæk.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59