Populære sporter
All sport
Vis alt

Stabæk henter tidligere Chelsea-spiller

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 26/09/2019 klokken 18:24 GMT+2

Unggutten har signert en avtale fra 1. januar.

Will Donkin Stabæk

Foto: Eurosport

18 år gamle Will Donkin har signert en avtale med Stabæk som trer i kraft fra 1. januar. Allerede nå slutter han seg til Stabæk-troppen.
– Jeg er spent og ser virkelig frem til å komme i gang her. Det er en veldig god klubb, som er kjent for å gi unge spillere muligheten. Jeg har trent med klubben en uke, og jeg liker måten laget spiller på, sier Donkin til klubbens hjemmeside.
Donkin er en offensiv midtbanespiller med engelsk far og taiwansk mor. Han står bokført med 15 landskamper for det taiwanske landslaget.
CVen til unggutten inneholder noen solide klubbnavn. Fra han var 12 til 16 år var ha en del av Chelsea-akademiet, der han blant annet scoret i Premier League U15-finalen mot Manchester City. De siste to årene har han vært i Crystal Palace, der han har hovedsaklig spilt for klubbens U18- og U23-lag. I tillegg har han hospitert med førstelaget, som ledes av Roy Hodgson.
Tidligere i år ble han frigitt av klubben. Donkin har siden vært i Hibernian på prøvespill, uten å få kontrakt før han fra neste år får lov til å spille kamper for Stabæk.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame