• Se Stabæk - Rosenborg på Dplay, Eurosport Player eller Eurosport Pluss 1, søndag klokken 18:00. Sikre deg tilgang her!
BEKKESTUA (Eurosport.no):
Etter to kamper står begge lagene med en uavgjort og ett tap. Men selv om Stabæk spiller hjemme og begge står med ett poeng før oppgjøret søndag, er presset et helt annet på trønderne.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
De er ventet å sprudle offensivt, score flere mål enn det ene de har så langt og ikke minst plukke flere poeng. «Flaut» og «pinlig» var imidlertid ordene Rosenborg-leiren selv brukte etter uavgjort mot Odd på Lerkendal sist.
Derfor tror også Ola Brynhildsen – som nylig ble tatt til U20-VM – det kan være god timing i å møte RBK nå.
– Ja, det tror jeg. Jeg tror de er stresset, og det kan vi få fordel av. Vi kommer til å hugge til fra start og sjokkere dem, og så får vi håpe det blir nye negative overskrifter i Trondheim, sier han til Eurosport.no.
– Er det motivasjon for dere i å kunne lese om det etterpå?
– Ja, selvfølgelig. Det er morsomt når store lag som Rosenborg gjør det dårlig. Spesielt når vi slår dem. De hadde vel to skudd på mål på to kamper, tror jeg, så vi skal ikke la oss skremme av dem, fastslår angriperen.
Se intervjuet med Brynhildsen. Saken fortsetter under videoen:
Det er spekulert i hvordan den langt fra strøkne gressmatta på Nadderud vil slå ut for de to lagene. Tobias Børkeeiet forteller at de ikke har trent på den ennå, og derfor ikke vet helt hvordan den er.
Det han imidlertid tror, i likhet med U20-kompisen, er at Rosenborg er stresset og at timingen er god.
– Selvfølgelig. De kommer hit til Nadderud med ett poeng, og er selvfølgelig «shaky». Det blir nok en kamp med mange dueller og kriging.
Se intervjuet. Saken fortsetter under videoen:
Den tredje som ble tatt i U20-VM-troppen, Hugo Vetlesen, er mer moderat i uttalelsene sine enn de to lagkameratene. Da han får høre Brynhildsens melding, svarer han følgende:
– Jeg tror vi må ha fokus på oss selv og hva vi kan gjøre. Uansett hva vi sier til Rosenborg-spillerne kommer det til å trigge dem.
– Så litt mer voksen enn kompisen din der?
– Jeg er alltid litt mer voksen enn Ola, sier Vetlesen og setter opp et stort smil.
Han får etter Eurosports spådom fornyet tillit etter Molde-kampen sist. Trøbbel eller ikke, Rosenborg er fortsatt Rosenborg.
– Det blir en utfordring, for vi vet at Rosenborg er veldig revansjelystne. Vi vet at vi må være på vårt beste for å slå, og det skal vi prøve på.
Sett disse to intervjuene?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14