• Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Dagen med stor D nærmer seg. På lørdag er det Deadline Day og vi er vitne til et vindu der det har vært svært stor aktivitet. Jeg er også sikker på at vi kommer til å få se action på vinduets siste dag. For Sarpsborg og Strømsgodset kan vel ikke ha gitt seg allerede? Det er flere klubber som har trykket inn panikk-knappen og skal ha spillere inn før det stenger midnatt til søndag.

Disse klubbene tror og mener jeg bør foreta seg noe i løpet av de siste timene.

Mjøndalen
Vegard Hansen har hentet inn svenske spissen Jacob Bergstrøm og midtbanespilleren Pontus Silfwer. Jeg er helt overbevist om at Mjøndalen jobber på spreng for å få inn en stopper og kanskje til og med en kant. Sportssjef Kenneth Karlsen har ytret et ønske om dette i lang tid.

Rosenborg
Det har ryktet om Kristoffer Zachariassen, men han tror jeg blir for dyr. Får vi se Mathew i hvit drakt denne høsten? Jeg tror det kan være sannsynlig. LSK ønsker selge og Mathew selv har lettet litt på sløret om det. I tillegg jobber trønderne garantert med flere spillere. Hvilken back går de etter i dette vinduet? Bjørkan? Risa? Blir Meling værende? Det er herlig mange spørsmål rundt RBK.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Bodø/Glimt har to av de mest attraktive spillerne i dette vinduet. Håkon Evjen og Amor Layouni er garantert på blokken til mange klubber. Forsvinner dem, må de erstattes hvis det skal bli medaljer. Uansett er Glimt på desperat spissjakt

Sarpsborg og Strømsgodset har gått amok dette vinduet, men begge klubbene er fortsatt i nedrykksgjørmen med begge beina og jeg er langt fra sikker at vi har fått se siste aksjonen fra disse klubbene.

Gårsdagens Europa-nedtur var et realt slag i trynet for Molde og kan nok ha skrinlagt planene om å forsterke. Men de er fryktelig sårbare bakover på banen og vi har sett at laget er svakere når Ruben Gabrielsen ikke spiller stopper, og må vikariere som back.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Selger LSK Matthew i morgen, kan det muligens komme inn en offensiv forsterkning der.

Inge André Olsen har vært «on fire» i dette vinduet. Han har også sagt at det kan skje mer i Stabæk. Det foreligger bud på deres spillere som vurderes. Det pleier å skje noe i Bærum på den siste dagen.
FK Haugesund fikk Wadji-beskjeden før vinduet stengte. I tillegg har de kvittet seg med to angrepsspillere på lån. Her jobbes det febrilsk med å få inn en ny spiss. Lykkes de med det siste timene?
Utrolig trist med Moussa Njies skade. Samtidig innebærer det at Odd må ha en kant inn. De prøvde seg på Tobias Heintz uten hell. Hvilken kantspiller kommer inn portene på Skagerak arena?

Viking, Kristiansund, Tromsø, Ranheim, Vålerenga og Brann mistenker jeg er ferdige i dette vinduet, men man skal aldri si aldri. Plutselig kommer det bud inn på en av deres spillere og den berømte snøballen begynner å rulle. Vi kan håpe.

En ting er sikkert og det er at det blir topp underholdning på lørdagskvelden. Rett i etterkant av sekspoengs kampen mellom Stabæk og Strømsgodset blir det servert Deadline Day sending.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03