Kontrakten til KBK-kapteinen gikk ut ved årsskiftet, men nå har Ulvestad takket ja til en fire-årskontrakt.
Onsdag morgen reiste han på treningsleir til Gran Canaria med laget.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er selvsagt veldig godt å ha dette avgjort og klart. Jeg har følt meg veldig ønsket her i Kristiansund hele veien. Det har selvsagt vært viktig og avgjørende når valget om videre karriere skulle tas, sier Ulvestad til klubbens hjemmeside.
– Jeg har noe uoppgjort i KBK, og dette laget har noe virkelig spennende på gang. Nå ser jeg frem til å trene og spille med lagkameratene mine, og være med å utvikle klubben videre. Det skal bli en sann glede å spille foran et fullsatt Kristiansund stadion igjen, sier han.

Flere hundre personer bidro

Klubben skriver at et spleiselag var «helt avgjørende» for at kapteinen fikk en så lang avtale. På nettsiden spleis.no har 388 personer til sammen gitt over 122.000 kroner. Rundt 500 personer og bedrifter har bidratt totalt, ifølge KBK.
– En veldig viktig signering, og jeg er utrolig glad for at vi har kommet i mål med dette. Dan Peter har vært med på en utrolig reise med KBK. Hvis vi kan snakke om at noen er klubbens DNA, ja, så er det Dan Peter, sier daglig leder Kjetil Thorsen.
– Støtten vi får fra alle krinkler og kroker på Nordmøre når vi plukker opp telefonen og ber om hjelp er rett og slett rørende, sier han.

Kristiansund banket Brann

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03