NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
Stabæk-spiller Luc Kassi nærmer seg full trening igjen, etter at han mistet hele fjorårssesongen på grunn av en skade. Han gikk også gjennom en operasjon i fjor sommer.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Luc har i løpet av de siste årene hatt en del muskelskader i låret sitt, og over tid har det utviklet seg til å bli litt mer enn bare en vanlig strekk, sa Stabæks fysioterapeut Erik Moen til Eurosport da.
Moen forteller nå at Kassi ligger i rute med opptreningen før sesongstart.
– Han nærmer seg full trening. Han trener på 80-90 prosent, men trenger litt mer grunnlag før vi kan slippe han helt fri. Men han nærmer seg veldig. Han har deltatt fullt på noen økter, men han kan ikke delta fullt på alle, sier Stabæks fysio til Eurosport.no.
– Vil han være klar til sesongstart?
– Målet vårt er at han er klar til sesongstart. Vi må bruke de siste treningskampene på å spille han opp i form, så han får litt kamptrening. Så får vi se. Vi håper at han deltar så å si fullt i Marbella.
Se intervjuet med Erik Moen her (saken fortsetter under videoen):
Kassi forteller til Eurosport at han er glad for å snart kunne trene for fullt igjen. På spørsmål om han vil være klar til sesongstart, svarer han:
– Det er det jeg ønsker, men akkurat nå jobber jeg med mye. Som for eksempel å få god kondisjon og bli en del av laget igjen. Jeg vet ikke ennå, men jeg håper å starte denne sesongen 100 prosent, sier han.
Også Stabæks sportssjef er fornøyd med at Kassi nærmer seg spilleklar. Se hva han sier i videoen under:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03