Tirsdag meldte den danske storavisen BT at Michael Santos var på vei fra Malaga til FC København. Det skjer like etter at det ble klart at Dame N'Doye mister høstsesongen fordi han må operere. N'Doye var i kjempeform før skaden og hadde scoret fire mål på seks kamper.
Et annet navn som har dukket opp har vært Rosenborg-spiss Nicklas Bendtner. Han er ikke aktuell for FCK, sier Solbakken.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi kjenner situasjonen hans. Når man ser på hans kampform, er det en spiller som uansett ikke ville kunne hjelpe oss i noen måneder, sier nordmannen til Ekstra Bladet.
Den danske spissen er fortsatt under kontrakt med RBK, men har ikke spilt en kamp for klubben siden 0-3-tapet for Molde i slutten av april. Han står med fem kamper og null mål i Eliteserien denne sesongen. Han er - naturlig nok - ikke med Rosenborg til Kroatia for deres Champions League-kvalifiseringskamp mot Dinamo Zagreb.
FC København møter Riga FC i København torsdag i siste Europa League-kvalifisering. Returoppgjøret spilles i Latvia uken etter.
(©NTB)
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03