Fotball
Eliteserien

Solbakken avfeier Bendtner-interesse

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

bendtner

Foto: Eurosport

AvEurosport
21/08/2019 på 06:29 | Oppdatert 21/08/2019 på 06:33

FC København-trener Ståle Solbakken står midt i en spisskrise etter at Dame N'Doye er ute. Men Nicklas Bendtner er ikke aktuell for den danske storklubben.

  • Lørdag: Rosenborg - Stabæk klokken 17.30 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Trykk her for å sikre deg tilgang

Tirsdag meldte den danske storavisen BT at Michael Santos var på vei fra Malaga til FC København. Det skjer like etter at det ble klart at Dame N'Doye mister høstsesongen fordi han må operere. N'Doye var i kjempeform før skaden og hadde scoret fire mål på seks kamper.

Eliteserien

Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020

21/04/2020 PÅ 10:27

Et annet navn som har dukket opp har vært Rosenborg-spiss Nicklas Bendtner. Han er ikke aktuell for FCK, sier Solbakken.

– Vi kjenner situasjonen hans. Når man ser på hans kampform, er det en spiller som uansett ikke ville kunne hjelpe oss i noen måneder, sier nordmannen til Ekstra Bladet.

Den danske spissen er fortsatt under kontrakt med RBK, men har ikke spilt en kamp for klubben siden 0-3-tapet for Molde i slutten av april. Han står med fem kamper og null mål i Eliteserien denne sesongen. Han er - naturlig nok - ikke med Rosenborg til Kroatia for deres Champions League-kvalifiseringskamp mot Dinamo Zagreb.

FC København møter Riga FC i København torsdag i siste Europa League-kvalifisering. Returoppgjøret spilles i Latvia uken etter.

(©NTB)

Dette mener Reginiussen må klaffe mot Dinamo Zagreb

00:02:57

Eliteserien

Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt

14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien

Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess

14/04/2020 PÅ 10:03
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen