Scanpix

Søderlund x5 og debutant-scoring i storseier – sjekk treningskampene

Søderlund x5 og debutant-scoring i storseier – sjekk treningskampene

10/06/2019 20:21Oppdatert 10/06/2019 20:30

16 år gamle Audun Engen Vik scoret 8-0-målet i 8-0 for Rosenborg over Kolstad i mandagens treningskamp på Lerkendal. Alexander Søderlund scoret hele fem ganger. Se oversikt over treningskampene her.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Engen Vik fikk nylig proffkontrakt med Rosenborg og er sønn av sin far Bjarte, som tok OL-gull i kombinert både individuelt og for lag i Nagano i 1998.

Rosenborg ledet 2-0 til pause etter to scoringer av Alexander Søderlund. Pål André Helland la på til 3-0 etter straffespark, og Søderlunds hattrick kom med 4-0. Samuel Adegbenro var nestemann på scoringslisten før Søderlund puttet sitt fjerde og femte for kvelden.

16 år gamle Engen Vik fikk æren av å score kampens siste.

Stabæk – som trolig skal ledes av gamletrener Jan Jönsson fremover – ble slått 1-0 borte av Lillestrøm, etter en scoring av Aleksander Melgalvis.

Torgeir Børven viste at målformen ikke har forsvunnet i pausen. Han scoret i likhet med Jone Samuelsen for Odd, da Notodden ble slått 2-1.

For Bodø/Glimt ble det en bra dag, da de igjen viste at de nå er det beste laget i nord. Tromsø ble slått hele 4-1.

Bård Finne har vært litt ut og inn av laget i sesonginnledningen, men markerte seg med både mål og to målgivende da HJK Helsinki ble slått 4-1 av Vålerenga søndag kveld.

Brann slo Sogndal 3-2, mens to mål av Kristoffer Velde sørget for at FK Haugesund til slutt ordnet 2-2 mot Sandnes Ulf.

Start stakk av med seieren 2-1, men det folk som følger Viking nok var mest opptatte av, var at Johnny Furdal endelig var tilbake i spill etter skaden. Han fikk om lag 20 minutter på banen i treningskampen.

(Eurosport / ©NTB)

Video - Tarik om EM-sjansene: – Det ser ikke lyst ut

02:53
0
0