HAUGESUND / OSLO (Eurosport.no):
Bergenseren med U21-landskamper har vært involvert i 15 hjemlige kamper denne sesongen, og spilte mot Stabæk forrige helg, men måtte forlate banen etter 27 minutter. Han var heller ikke i troppen i hjemmekampen mot PSV i Europa League torsdag.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Det medfører naturligvis hodebry.
– Det er vanskelig å si. Vi finner ikke helt ut av årsaken og hva det er for noe. Ståa nå er at jeg skal trene alternativt ut august, så det blir styrketrening og mye tid på gymmen. Jeg skal ikke trene med laget, sier Pallesen Knudsen til Eurosport.
(Artikkelen fortsetter under):
Ifølge unggutten selv er det også litt usikkerhet rundt hva diagnosen egentlig er for noe.
– Det er litt vanskelig å forklare, egentlig. Jeg holder i om lag 40 minutter, og så begynner det å krampe seg skikkelig til i leggen. Det blir en syreaktig følelse, og jeg klarer ikke å yte maks. Det er etter involveringer der jeg har hatt maksytelse at jeg får det, det sier egentlig bare stopp. Jeg har slitt med det de siste fire ukene. Det har vært litt av og på. Jeg har vært hos flere forskjellige leger og litt sånn forskjellig. Vi jobber tett inn mot en plan som skal gjennomføres de neste ukene.
Og midtstopperen innrømmer glatt at det føles frustrerende, særlig med tanke på Europa-eventyret klubben nå opplever.
– Ja, veldig! I hvert fall i den perioden vi er inne i nå. Vi spilte i hele fjor for å sikre Europa League, og når det først kommer, det man har gledet seg til hele sesongen, så ryker det. Men fotballen er opp og ned, jeg må bare stille meg positiv til fremtiden og jobbe hardt. Det er flere som er i samme båt, med for eksempel Alex (Stølås), (Ibrahima) Wadji og Ben (Karamoko), så vi må bare stå sammen.
Det har vært interesse rundt den unge forsvareren en stund, men han innser at både beilerne og verdien nok preges av skadeproblemene fremover.
– Det trekker nok litt ned, når jeg ikke spiller kamper blir selvfølgelig interessen lavere. Men jeg vet at jeg er en bra fotballspiller og at min tid kommer, jeg stresser ikke med det. For øyeblikket trives jeg veldig godt i Haugesund og tenker kun på det.
Haugesund tar imot Ranheim til hjemmekamp søndag. De jobber med å få sin nye back, Stian Ringstad, spilleklar.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26