Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik svarer Horneland om Tagseths Groningen-opphold

Oppdatert 06/08/2019 klokken 19:33 GMT+2

Talentet Edvard Tagseth spiller treningskamp for Groningen og faren mener ballen ligger hos RBK. Trener Eirik Horneland bekrefter forsatt interesse for 18-åringen.

Edvard Tagseth

Foto: Getty Images

TRONDHEIM / OSLO (Eurosport.no):
Tirsdag kveld spiller han en kamp for den nederlandske klubben mot en lokal klubb. Mandag uttalte hans far Tore til Adresseavisen at ballen ligger hos Rosenborg, og at de «ikke har kommet med noe konkret i det hele tatt».
– Jeg tror ikke det er noe tvil om hva Edvard selv vil. Det er heller ikke noe tvil om at han har tro på Rosenborg. Også har han veldig stor tro på treneren (Eirik Horneland). Han stortrivdes da han trente med dem, sier han ifølge avisen.
Eurosport møtte Horneland i Trondheim, og stilte ham spørsmål om hva han tenker rundt utsagnet og Nederland-oppholdet til unggutten.
– Jeg tenker la dem gjøre det, og så får vi se på hva som kommer ut av det.
– Så dere er interesserte fortsatt?
– Hehe, ja vi har hatt masse møter med dem, og så får vi se om det er rette veien å gå for begge parter.
– Så når de sier at de ikke har hørt noe om tilbud fra RBK, så stemmer ikke det?
– Ikke kontraktstilbud, men vi har hatt masse møter og kjent på hverandre med tanke på hvor dette står, og så får vi se til slutt når de har testet seg ferdig der ute, sier Horneland til Eurosport.
Tore Tagseth sier til Adresseavisen at Groningen tok kontakt med ham allerede da sønnen var 15 år, og at de også har avtalt et møte med sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, i slutten av uka.
Tagseth skrev under for Liverpool som 14-åring, og flyttet over to år senere. I sommer takket han nei til å fortsette i den engelske storklubben, og har over lengre tid trent med Rosenborg.
Når det gjelder Groningen, skrev Eurosport i slutten av juli om deres interesse for en annen norsk spiller. U21-landslagsspilleren Martin Tangen Vinjor er på deres radar, og de har også sett ham både for Norge og for Kongsvinger på Gjemselund.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame