TRONDHEIM / OSLO (Eurosport.no):
Tirsdag kveld spiller han en kamp for den nederlandske klubben mot en lokal klubb. Mandag uttalte hans far Tore til Adresseavisen at ballen ligger hos Rosenborg, og at de «ikke har kommet med noe konkret i det hele tatt».
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
– Jeg tror ikke det er noe tvil om hva Edvard selv vil. Det er heller ikke noe tvil om at han har tro på Rosenborg. Også har han veldig stor tro på treneren (Eirik Horneland). Han stortrivdes da han trente med dem, sier han ifølge avisen.
Eurosport møtte Horneland i Trondheim, og stilte ham spørsmål om hva han tenker rundt utsagnet og Nederland-oppholdet til unggutten.
– Jeg tenker la dem gjøre det, og så får vi se på hva som kommer ut av det.
– Så dere er interesserte fortsatt?
– Hehe, ja vi har hatt masse møter med dem, og så får vi se om det er rette veien å gå for begge parter.
– Så når de sier at de ikke har hørt noe om tilbud fra RBK, så stemmer ikke det?
– Ikke kontraktstilbud, men vi har hatt masse møter og kjent på hverandre med tanke på hvor dette står, og så får vi se til slutt når de har testet seg ferdig der ute, sier Horneland til Eurosport.
Tore Tagseth sier til Adresseavisen at Groningen tok kontakt med ham allerede da sønnen var 15 år, og at de også har avtalt et møte med sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, i slutten av uka.
Tagseth skrev under for Liverpool som 14-åring, og flyttet over to år senere. I sommer takket han nei til å fortsette i den engelske storklubben, og har over lengre tid trent med Rosenborg.
Når det gjelder Groningen, skrev Eurosport i slutten av juli om deres interesse for en annen norsk spiller. U21-landslagsspilleren Martin Tangen Vinjor er på deres radar, og de har også sett ham både for Norge og for Kongsvinger på Gjemselund.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03