Populære sporter
All sport
Vis alt

Skylder forsentkomming på stjålen lommebok – Berntsen irritert

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 02/08/2019 klokken 11:04 GMT+2

Usman Sale skulle vært tilbake på Viking-trening for halvannen uke siden, men pass- og visumtrøbbel skal være årsaken til at han har problemer med å komme seg til Stavanger.

Usman Sani Hassan Sale

Foto: Scanpix

– Det er ikke min feil, det er bare at jeg har mistet visumet mitt. Og jeg kan ikke reise uten det, sier Sale til Stavanger Aftenblad.
Det er de som forteller historien til nigerianeren, som etter en kort ferie i hjemlandet skulle vært på plass for en og en halv uke siden.
Da Rogalands Avis omtalte saken torsdag, kalte Viking-trener Bjarne Berntsen det hele for «uakseptabelt», og ble sitert på at Sale må jobbe ekstremt hardt for å overbevise om at han skal være med i troppen fremover.
Til Aftenbladet forteller Berntsen at Sale hadde billett via London, men at visumet via London fra i fjor, var gått ut. Han ble avvist på flyplassen, og klubben skaffet ham en ny billett via København. Da skal det ha blitt trøbbel fordi passet hans hadde for kort utløpstid, ifølge Viking-trenerens uttalelser til avisen.
Til samme avis forteller Sale at passet nå skal være i orden, men at det nå er visum som er problemet. Han hevder at lommeboken hans – med oppholdskortet i – er stjålet.
– Jeg kan ikke reise uten det. Men agenten min og Viking jobber med å fikse det, og jeg håper det er ordnet snart, sier Sale til Aftenbladet.
Han innrømmer at han nå frykter at han ikke vil få spille mer i klubben.
Ifølge avisen vil ikke daglig leder Eirik W. Henningsen konkludere i spørsmålet om en eventuell straff ennå, og ifølge planen skal Sale begynne hjemreisen fredag.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame