Populære sporter
All sport
Vis alt

Skal bestemme seg for fremtiden – utelukker ikke LSK

Stian Thelen

Oppdatert 12/01/2019 klokken 13:14 GMT+1

Etter landslagssamlingen skal Arnor Smárason bestemme seg for hvor fremtiden ligger.

Arnór Smarason

Foto: Scanpix

Arnor Smárason står uten kontrakt etter at kontrakten med Lillestrøm gikk ut ved nyttår. Nå skal gultrøyenes viktige angriper bestemme seg for fremtiden.
Fortiden er islendingen med landslaget på januarturne til Qatar. Der møtte Island Sverige fredag i en kamp som endte 2-2. Smarason fikk 67 minutter av landslagssjef Erik Hamrén. Tirsdag venter Estland.
Etter landslagssamlingen skal han sette seg ned med agenten for å bestemme seg for hvilken klubb han skal spille for neste sesong. Agenten er imidlertid ordknapp om hvor det blir.
– Vi venter til etter at Arnor er kommet hjem fra Qatar med å landslaget før vi tar en beslutning om hvilken klubb. Det finnes klubber i både Skandinavia og utenfor som har kommet med konkrete tilbud, sier Fredrik Risp til Eurosport.no.
Men til Romerikes Blad åpner Smárason for å fortsette i gult. Han avviser også at han har fått tilbud fra Vålerenga. Forrige uke meldte VG at Oslo-klubben skal ha vist interesse.
– Jeg har hatt en fin tid i Lillestrøm, og jeg trives veldig godt i klubben. Det er gode muligheter for at jeg blir i LSK, sier Smárason til Romerikes Blad.
I høst var Smarason en svært viktig brikke for trener Jörgen Lennartsson. På 13 kamper har han levert sju scoringer og èn assist.
– Det er ingen tvil om at når han kom inn på sensommeren var han en som tok lederskapsrollen i laget. Han har vært med å løfte det sammen med laget og han var viktig i jobben med å holde plassen, sa sportssjef Simon Mesfin til Eurosport.no før jul.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame