• Se Viking – Mjøndalen på Dplay, Eurosprot Player og MAX mandag fra kl. 18.30. Få tilgang her!
Det var i et intervju med BA denne uken at Kristoffer Løkberg kom med uttalelsen.
– Jeg er sjeleglad for at jeg dro, sa 27-åringen til avisen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Til Eurosport forklarer Løkberg uttalelsen på følgende måte:
– Hehe, jeg la ikke mer i det enn at med den situasjonen vi er i med Viking, og den de er i der oppe, er to ganske forskjellige ting. Det blir jo litt lett å si med tanke på at vi gjør det godt og er i god flyt. I Brann er det vel stikk motsatt.

– Sitter ikke igjen med noe misnøye

For trønderen, som nyter stor suksess i starten av sin Viking-karriere, misunner ikke akkurat sine tidligere lagkamerater.
– Forventningene før sesongen var jo å kjempe i toppen og være med på flere fronter. I stedet blir høsten nå langdryg med lite å spille for.
Løkberg nøt stor tillit fra Lars Arne Nilsen i starten av sin Brann-karriere. Men etter de tre første seriekampene var trønderen mye inn og ut av elleveren.
– Følte du at du fikk de mulighetene du fortjente i Bergen?
– Jeg fikk jo en del muligheter i starten, men måten en trener ser ting på og endrer på ting hvis det ikke går bra, varierer jo fra klubb til klubb. Jeg kan ikke si at jeg sitter igjen med noe misnøye over at jeg ikke fikk noen sjanser, sier Løkberg.

Sesong over all forventning

Der Brann-fansen ikke vil synes noe særlig om en plass utenfor medaljene, er Viking nå i rute til å gjøre en sesong over all forventning. Etter søndagens 4-0-seier mot Vålerenga passerte siddisene sine vestlandsrivaler på tabellen, og er nå oppe på en 5. plass.
– Hvor overrasket er du over årets Viking-utgave?
– Jeg har hele tiden visst at det har vært et bra potensiale i laget. Det er mange spennende spillere her. Før jeg kom, hadde de en rekke på tre kamper mot RBK, Molde og Glimt. Det ble ikke poeng, men de viste mye bra spillemessig. Vi har bygd videre på det, og nå har man møtt litt svakere motstand og fått selvtillit.
I tillegg er Løkberg og co fortsatt med i cupen, hvor de møter Aalesund i torsdagens kvartfinale. Den suverene serielederen i OBOS-ligaen har valgt å stenge treningene før kampen.
– Tror du de ble skremt av det de så på søndag?
– Hehe, de er vel klar over at det kommer et lag i bra form og med masse selvtillit. Om det er det de må gjøre for å få til det lille ekstra, må de nesten få lov til det. Det handler vel om å ta i bruk alle midler man kan.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22