Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjekk Eliteserie-spillerens småfrekke frieri til andre klubber

Eirik Fure

Oppdatert 22/12/2018 klokken 16:31 GMT+1

Tromsø-spiller Hans Norbye ligger ikke på latsiden når det kommer til klubbjakt.

Norbye

Foto: Scanpix

I forrige uke ble det klart at Hans Norbye ikke forlenger kontrakten med Tromsø som går ut ved nyttår. Dermed står han fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver.
Den klassiske måten er kanskje å la agenten gjøre jobben på egen hånd, men Norbye fant ut at han også gjerne kunne forsøke å sjarmere noen interessenter.

– Rå back søker ny klubb

Fredag kveld postet den rutinerte spilleren følgende melding på sin egen Twitter-profil:
Vedlagt finner man en skrytevideo av Norbye. Videoen, som er hele tolv minutter lang, ble lagt ut på YouTube 11. desember og er sett over 300 ganger lørdag.

– Mest for moro

Spilleren besvarte ikke Eurosport.nos henvendelse lørdag ettermiddag, men sier til Aftenposten at han er åpen for alle tilbud.
– Det er egentlig mest for moro. Man vet jo aldri, sier Norbye til avisen.
Da det ble klart at kontrakten ikke fornyes, sa finnmarkingen til Tromsøs hjemmeside at han og familien var åpne for å flytte på seg.
– Jeg er utrolig stolt over det jeg har fått til her. Jeg husker hvor stort TIL var for meg da jeg var liten selv om jeg bodde på vidda. TIL har nok betydd mer for meg enn det jeg tror og forstår. Jeg har jo vært her i veldig mange år og opplevd veldig mye. Jeg blir også å ta med meg ungene og komme på kamp i fremtiden, sa han tidligere i desember.
31-åringen står med 140 kamper i Eliteserien og fem mål. TIL-debuten kom helt tilbake i 2006. Han var deretter innom Tromsdalen, men returnerte senere til Tromsø.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame