Populære sporter
All sport
Vis alt

Signerer langtidskontrakt med Eliteserie-klubb

Oppdatert 08/02/2019 klokken 10:29 GMT+1

Egil Selvik forlater Sandnes Ulf og skal spille for Odd kommende sesong.

Egil Selvik

Foto: Scanpix

Odd vant kampen om Egil Selviks signatur.
Etter det Eurosport.no kjenner til er kun detaljer som gjenstår før Sandnes Ulf-keeperen er klar for Odd. En overgangsum skal ligge på i overkant av en million kroner etter det Eurosport.no erfarer og keeperen vil signere en fireårskontrakt med Odd når han ankommer La Manga.
Odds daglige leder Einar Håndlykken ønsker ikke å kommentere saken til Eurosport.no. Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser fredag morgen. Det var Varden som omtalte saken først.
Mandag kunne Eurosport.no fortelle at Odd og Bodø/Glimt hadde lagt inn bud på 21-åringen, som tilbrakte forrige sesong på utlån i Nest-Sotra. Senere bekreftet keeperen disse opplysningene.
Han har hele tiden vært tydelig på at han ønsker seg til Eliteserien dersom muligheten skulle by seg.
– Jeg vil selvsagt til Eliteserien om muligheten byr seg. Det ville vært en fin erfaring for meg å kunne spille for et Eliteserie-lag allerede nå, uttalte Selvik til Eurosport.no mandag.
Selvik forklarte videre hvordan han tenkte rundt sitt neste klubbvalg.
– Det har å gjøre med hva de ulike klubbene tilbyr. Jeg tenker utvikling, så da går det på hvilken rolle man får i laget, hvor mange år man blir tilbudt, og flere andre ting, sa keeperen, som altså er klar for Odd.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame