Østfolds-klubben bekrefter på sin hjemmeside at Sheldon Bateau er klar for klubben. Den allsidige forsvarsspilleren står med 33 landskamper for Trinidad og Tobago.
28-åringen har skrevet under en kontrakt som binder ham til klubben ut den kommende sesongen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– I Sheldon får vi en rutinert midtstopper med solid duellkraft og bra tempo. Bateau har blitt spilt inn gjennom nettverket vårt. Vi har fulgt ham opp tett de siste ukene og er trygge på at han vil bli en solid tilvekst, sier sportssjef Thomas Berntsen i en pressemelding.
Slik beskriver spilleren seg selv:
– Jeg er en spiller som jobber hardt. En sterk, men også underholdende midtstopper som liker å bidra offensivt. Jeg jobber hardt for laget og klubben, sier Sarpsborg 08s nysignering.
Han har en bakgrunn blant annet fra kazhakstansk og russisk toppnivå. Han har også et opphold i den belgiske klubben Mechelen. Etter å ha solgt Sigurd Rosted og Anders Kristiansen dit, har klubben etablert et kildenettverk i landet. Det er blitt brukt for alt det er verdt i denne handelen.
– Kontaktene våre i Belgia bekrefter inntrykket vi har av Bateau, sier Berntsen.
Tidligere Tromsø-spiller Magnus Ødegaard var på trening med Sarpsborg 08 tidligere denne uken, men torsdag signerte han for svenske AIK.
FOTO: SARPSBORG 08
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03