Odd vant kampen om Egil Selviks signatur.
Etter det Eurosport.no kjenner til er kun detaljer som gjenstår før Sandnes Ulf-keeperen er klar for Odd. En overgangsum skal ligge på i overkant av en million kroner etter det Eurosport.no erfarer og keeperen vil signere en fireårskontrakt med Odd når han ankommer La Manga.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Odds daglige leder Einar Håndlykken ønsker ikke å kommentere saken til Eurosport.no. Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser fredag morgen. Det var Varden som omtalte saken først.
Mandag kunne Eurosport.no fortelle at Odd og Bodø/Glimt hadde lagt inn bud på 21-åringen, som tilbrakte forrige sesong på utlån i Nest-Sotra. Senere bekreftet keeperen disse opplysningene.
Han har hele tiden vært tydelig på at han ønsker seg til Eliteserien dersom muligheten skulle by seg.
– Jeg vil selvsagt til Eliteserien om muligheten byr seg. Det ville vært en fin erfaring for meg å kunne spille for et Eliteserie-lag allerede nå, uttalte Selvik til Eurosport.no mandag.
Selvik forklarte videre hvordan han tenkte rundt sitt neste klubbvalg.
– Det har å gjøre med hva de ulike klubbene tilbyr. Jeg tenker utvikling, så da går det på hvilken rolle man får i laget, hvor mange år man blir tilbudt, og flere andre ting, sa keeperen, som altså er klar for Odd.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03