DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no)
Strømsgodset – Stabæk 0-2 (0-1)
Og det smalt både i starten og på slutten av kampen i Drammen. For Stabæk scoret da det gjaldt som mest: rett etter Godsets brente straffespark tidlig. Og ni minutter før slutt ved Luc Kassi, for å punktere det hele.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
For selv om Godset styrte det meste av spillet, kom ikke drammenserne til de helt store målsjansene. Stabæk var på sin side dødelig effektive og spilte en tilnærmet perfekt bortekamp.
– Den er viktig denne kampen. Det er veldig bra innsats fra gutta. Vi gjør det defensivt bra, også scorer vi to veldig pene mål, sa Stabæk-trener Jönsson til Eurosport etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under:
Men det kunne sett annerledes ut for Godset. Eliteseriens tabelljumbo fikk straffe allerede etter sju minutter. Keita stjal ballen fra Demidov på gjestenes 16-meter og ble felt av Strømnes. Pellegrino gikk fram, straffen var hard, men det var også det. Høyden var enkel for Sandberg som gikk riktig vei og reddet på glimrende vis.
– De første minuttene er gode, helt til vi brenner straffesparket. Vi kommer ikke til mye etter det. Vi flytter for langsomt og skaper for lite, sa hjemmelagets nyansatte trener Henrik Pedersen til Eurosport.
– Vi skal komme i enda bedre form, og vi skal lære enda mer.
– Er du bekymret?
– Nei, jeg er overhodet ikke bekymret. Men jeg har stor respekt for det vi står oppi.
Kun sju minutter etterpå kom gjennombruddet for Stabæk. Et strøkent innlegg fra Hanche-Olsen ble møtt av Brynhildsen som kunne bredside inn 1-0 på første stolpe.
Etter dette styrte Godset det meste og kom nære ved en Pellegrino-heading i den første omgangen. Etter hvilen var samme mann alene med Sandberg som nok en gang reddet mesterlig. Returen satte Kristoffer Tokstad i tverrligger.
Og mot tampen kom altså avgjørelsen. En lang ball ble tatt ned av Kassi. Han sendte Hamoud i pølseboden før han på vakkert vis kippet over Myhra i SIF-buret. Bæringene kunne juble for tre særdeles viktige poeng.
Det ser bekmørkt ut for Strømsgodset.
Sett denne?
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22