Brann - Vålerenga 1-1
Kristoffer Barmen ble sittende med hodet i henda på benken i flere minutter etter 1-1 mot Vålerenga var et faktum. Til slutt fikk han kommet seg bort til Eurosports reporter.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Det som går gjennom hodet mitt er noe jeg skal holde for meg selv. Det tror jeg er for alle sitt beste, sier han og trekker på smilebåndet.
Han mente laget hans fortjente bedre.
– Dette er tungt. I dag skal vi ta tre poeng, og jeg føler vi spiller en god nok kamp til å vinne. Vi har litt motgang de siste kampene, og dette er en kamp vi burde vunnet for å komme tilbake på sporet.
Se hele seansen her:

Fornøyd Deila

Det var en fornøyd Ronny Deila som stilte til intervju etter kampen.
– Det er veldig godt. Gutta jobber steinhardt. Vi viser at vi kan stå i mot hvem som helst i duellspillet, og vi fortjente poenget, synes jeg, sa han til Eurosport.
VIF-treneren mener det er alt annet enn enkelt å ta poeng i Bergen.
– Vi skaper kanskje ikke all verden. Men borte på Brann Stadion, i en veldig tøff kamp, må jeg bare være stolte av gutta.
Se høydepunktene fra kampen her:

Sliter borte

Ronny Deila stokket litt om på laget, og henviste Bård Finne til benken til fordel for Fitim Azemi. Derfra fikk han se Brann ta ledelsen på utsøkt vis. Ruben Yttergård Jenssen slo en fin langpasning ut til Ruben Kristiansen, som i sin tur slo inn i feltet. I den andre enden av innlegget var hodet til Kristoffer Barmen, som vakkert headet ballen i det lengste krysset.
Vålerenga var nokså tannløse fremover, men plutselig kom svaret. Herolind Shala mottok ballen på vei inn i 16-meteren, og fikk på noe heldig vis lurt ballen mellom beina på Håkon Opdal.
Utover i andre omgang måtte både Chidera Ejuke og Shala forlate banen, begge tilsynelatende skadet.
På overtid fikk Daouda Bamba en kjempesjanse til å avgjøre, etter en heading ned fra innbytter Azar Karadas.
Vålerenga har ikke vunnet på sine syv siste bortekamper. Sist var 1-0 mot Lillestrøm 2. september. Dette var lagets første poeng borte denne sesongen, etter å ha tapt mot Molde og Kristansund.
Dette var tredje året på rad det endte uavgjort mellom de to lagene i Bergen. De to forrige oppgjørene har endt 0-0. Det var de to første målløse kampene mellom lagene i serien siden 1974.
I år fikk vi i hvert fall mål – ett til begge.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00