Oppdatert 23/09/2019 klokken 21:48 GMT+2

Serielederen klarte å bryte ned de hjemmesterke bæringene etter noen nervepirrende sluttminutter.

Ohi Omoijuanfo Molde

Stabæk - Molde 1-2
Stabæk hadde ikke tapt på seks strake hjemmekamper, men Molde ble rett og slett for sterke i flomlyset på Nadderud. Etter en jevn start kunne Eirik Hestad sende bortelaget i føringen ute i andre omgang, før Ohi Omoijuanfo scoret mot gamleklubben og sørget for 2-0.
– Det var tøft. Jeg visste det ville bli tøft, for Stabæk er gode hjemme. Det var spesielt. Det er ikke så lenge siden jeg spilte her selv, sa Ohi til Eurosport.
Stabæk måtte klare seg uten Vadim Demidov og Sammy Skytte fra start, og mistet også Tortol Lumanza ut med skade allerede i første omgang. Likevel var de lenge med i kampen og yppet seg voldsomt i starten av den andre omgangen.
Se høydepunktene fra kampen her:
Bohinen hadde blant annet et skudd i tverrliggeren rett etter hvilen. Det ble også dramatisk ti minutter før slutt da Ohi kronet returen til Nadderud med to gule kort i samme situasjon, og dermed utvisning.
– Jeg synes det er strengt å gi gult på den første. Jeg prøver å ta ballen og jeg holder han ikke så mye, så sparker jeg ballen i frustrasjon og det er dumt av meg, sier Ohi, som fikk to gule kort i samme situasjon.
Også innbytter og debutant, Oliver Edvardsen, kunne fått et rødt kort for en knallhard takling like etter. I stedet delte dommer, Trond Ivar Døvle ut gult kort til Edvardsen og gult til Amankwah og Haugen for oppstyret som skjedde i etterkant.
Med én mann mer klarte Stabæk å få inn en scoring. Bohinen klarte å finne Ola Brynhildsen etter flott forarbeid. Ungutten klarte å lure ballen forbi Craninx i buret og sørget for enorm dramatikk på slutten. Brynhildsen trodde også han hadde utlignet tre minutter på overtid, men han ble vinket av for offside.
Seks minutter på overtid traff de Blaa stanga, ved Kosuke Kinoshita, og Molde slapp med skrekken.
– Vi har ikke marginene med oss i dag, og jeg synes vi kanskje kunne fortjent litt mer, sa Stabæk-trener, Jan Jönsson.
En dramatisk avslutning endte til slutt med 2-1-seier, noe som gjør at gjestene fortsatte den sterke resultatrekken sin, for nå har de nemlig elleve kamper uten tap på rad.
I tillegg rykker de fra Bodø/Glimt som kun klarte uavgjort borte mot Ranheim. Erling Moes menn har fem poeng ned til Glimt på andreplass.
Stabæk klarte derimot ikke å ta steg vekk fra nedrykksstriden. De ligger tre poeng over kvalifiseringsplassen og fire poeng over direkte nedrykk.ke nok til å starte.