Scanpix

– Se opp for denne nykommeren

– Se opp for denne nykommeren

11/02/2019 21:47

Michael Karlsen tror Ranheim har sikret seg en skikkelig publikumsfavoritt på overgangsmarkedet.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Fredag 1. mars: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.

Ranheim imponerte i fjor og havnet på 7. plass i Eliteserien. Totalt med lån og overganger har ni spillere forlatt laget, deriblant Kristoffer Løkberg og Aslak Fonn Witry.

Angrepsspiller Michael Karlsen er ikke bekymret for at disse tapene skal bli vanskelig å håndtere. Totalt har også ni spillere kommet inn, enten tilbake fra lån eller på permanent overgang.

– Det har kommet en del spennende gutter, og noen av dem har vært i vårt system. Jeg tror flere av disse kan være spillere som virkelig får publikum til å sperre opp øynene, sier Karlsen.

Spissen tror spesielt én av nykommerne vil bli en yndling på Extra Arena.

– Adria Mateo Lopez har en del spennende ferdigheter. Jeg tror han kommer til å bli en publikumsfavoritt her. Dessuten snakker han flytende trøndersk etter fem år her oppe, sier Karlsen.

Den sentrale midtbanespilleren Mateo Lopez ble hentet fra Levanger etter å ha spilt for klubben siden 2014. Da kom han til Levanger fra spanske CF Damm Youth.

I tillegg har Ivar Sollie Rønning, Erlend Sørhøy, Glenn Walker, Marius Augdal, Olaus Skarsem, Jørgen Olsen Øveraas, Fredrik Vinje og Torbjørn Heggem blitt hentet eller kommet tilbake fra lån.

– Vi har jobbet bra en stund og fått inn en del nye fjes. Det er alltid sånn at noen forlater et lag, og da må vi andre ta ansvar og utvikle oss. Andre spillere kan steppe inn og gjøre en like god jobb som de som har reist, mener han, som scoret åtte mål i Eliteserien forrige sesong.

– En del av spillerne vi har hentet er kanskje ukjente for mange. Men jeg synes det ser veldig lovende ut.

Han lover en Ranheim-utgave som skal bygge videre på suksessfaktorene fra forrige sesong.

– Vi skal fortsette å være oss selv. Grunnen til at vi lyktes forrige sesong var fordi vi turte å være oss selv. Det skal vi fortsette med i år, bare på en enda bedre måte.

  • Fredag 1. mars: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.

Sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: KBK-treneren om sitt store idol og hvem skal erstatte McDermott?

41:31
0
0