Odd - Haugesund: 3-1
33-åringen har ikke spilt i Eliteserien siden 14. april mot Kristiansund, grunnet en smell i hælen han fikk i kampen. I dag var han tilbake og satte to av målene i 3-1-seieren over Haugesund.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
– Deilig å ha han tilbake. Han er målfarlig og vi trenger det fra midten, da blir vi farlig i flere posisjoner, sa Odd-trener Dag Eilev Fagermo om tomålsscoreren.
Odd-treneren var fornøyd etter kampen.
– Jeg synes vi gjør en god kamp, bortsett fra de ti første minuttene av andre omgang. Da var vi ikke med, men vi møter et lag som nesten er sterkere borte enn de er hjemme så vi er veldig fornøyd med resten av matchen, sa Odd-treneren.

– En svak første omgang

Haugesund-trener Jostein Grindhaug mener det var en svak første omgang.
– Vi spiller en svak første omgang, ødelegger mye der. Det er dårlig duellkraft, dårlig løpskraft og generellt dårlig. Vi hever oss i andre omgang og er greit fornøyd med den, sa Grindhaug etter kampen.
Han innrømmet at de savnet å ha med Alexander Stølås og Ibrahima Wadji.
– Vi må bygge litt nye relasjoner og det tar litt tid, men kampene kommer tett så vi får øve oss i kampene og ta noe med oss. I dag var det først og fremst løpskraften og energien som ikke var til stede. Hadde vi hatt det, så hadde vi reist herfra med poeng, la han til.
Se høydepunktene fra kampne her. Saken fortsetter under videoen:

Hjemmelaget med første scoring

Rett før halvtimen var spilt taklet Odds Fredrik Oldrup Jensen Haugesunds Kallevåg, som gjorde at han ble liggende på banen. FKH-spillerne reagerte og Oldrup Jensen fikk raskt det gule kortet. FKH-kaptein Christian Grindheim var en av de som reagerte.
– Det vet du, jeg kan ikke si noe. Det er selfølgelig ingen kommentar, sa en tydelig frustrert Grindheim i pausen.
Kort tid etterpå satte hjemmelaget inn kampens første mål.
Sander Svendsen la inn til Torgeir Børven som igjen headet inn til Fredrik Nordkvelle. Nordkvelle, som ikke har spilt i Eliteserien siden midten av april, satte ballen enkelt i mål på direkten.
Men det tok ikke mange minuttene ut i andre omgang før bortelaget svarte. Bruno Leite fikk ballen foran mål, dro av en Odd-spiller og satte ballen nede i lengste hjørnet.
Hjemmelaget ønsket tre poeng og kort tid før timen var spilt la Vebjørn Hoff inn til Børven på bakerste som headet ballen i mål. Det var Børvens åttende mål for sesongen.
Kort tid etterpå var det Nordkvelle sin tur og satte sitt andre mål for dagen. Flere mål ble det ikke og Odd kunne juble for tre poeng.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57