Oppdatert 20/03/2019 klokken 15:01 GMT+1

Medaljekandidaten i Eliteserien fikk stryk av svensk topplag.

Geir Bakke

Østfold-laget reiste til Sverige og Norrköping onsdag for å spille sin siste treningskamp før Eliteserie-alvoret setter i gang 31. mars på hjemmebane mot Molde.
Sarpbsorg 08 startet kampen best og satte press på svenskene fra avspark. Etter hvert avtok presset, og Norrköping tok stadig mer over. 23 minutter inn i kampen scoret Jordan Larsson og sendte svenskene med det i ledelsen.
2-0 var et faktum ikke lenge etterpå. Da omsatte midtstopper Rasmus Lauritsen et hjørnespark til mål med en heading.
Sarpingene fikk til en del spill også etter hvilen, men det var Norrköping som fikk uttelling. Etter 67 minutter fikk Larsson sklidd inn sitt andre mål for kampen etter et knallhardt innlegg fra høyre.
Med drøyt ti minutter igjen av kampen fikk Sarpsborg 08 en redusering da Nicolai Næss sendte i vei et frispark langs bakken, under muren, via en spiller, og inn til 3-1 for Sarpborg 08.
Begge lag hadde flere sjanser til å score mål, men kampen endte med 3-1-seier til Norrköping.
– Spillmessig er vi desidert best i førsteomgang. De scorer to mål litt ut av ingenting synes jeg, og i andreomgang får de det litt mer dit de vil. Det er et tøft og godt lag, sier Jørgen Horn til Sarpsborg Arbeiderblad etter kampen.
Sarpsborg 08 (3-5-2): Vasyutin - Tveita, Næss, Thomassen - Halvorsen, Azofeifa, Nielsen, Zachariassen, Lindseth - Skålevik, Salvesen.
Jørgen Strand Larsen var opptatt på landslagsoppdrag, og spilte ikke treningskampen onsdag.