• Se Sarpsborg 08 - Brann søndag 20. oktober kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
RANHEIM (Eurosport.no):
Lydninvået som tøt ut fra bortegarderoben på Extra Arena søndag kveld var av det primale slaget. For når du har reist land og strand i nesten ett år uten å vinne fotballkamper er lettelsen til å ta og føle på.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Jeg husker ikke sist vi tok en seier i det hele tatt, så det trengte vi, det smakte jævla godt.
Det sier Joakim Thomassen med munnen full av pizza på vei ut til bortelagets buss i retning Værnes, på spørsmål om han husker sist gang de blåhvite tok med seg tre poeng hjem.
Det var i en relativt betydningsløs kamp i Tromsø i siste serierunde 24. november 2018.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under:

Stolt av kompisen

– Det er så sinnsykt deilig, jubler Kristoffer Zachariassen, som har vært med på store opp- og nedturer i sin Sarpsborg 08-karriere.
Søndag var han ekstra stolt av strilekompis Kristoffer Larsen som ble helt avgjørende med en strålende 1-0-scoring og serveringen til Magnar Ødegaard på 2-0.
– Jeg er så glad på hans vegne. Kristoffer kommer inn og gjør det der, jeg unner ham det så mye, sier han om lagkompisen som har vært mye inn og ut av laget.
– Jeg er mest stolt av at vi kriger og at vi vinner dueller i dag. Vi starter helt på skratsj i bunn og det er det vi må ha med oss utover høsten her nå, det blir krig hele veien, følger Thomassen opp.
Og krig er en presis beskrivelse. Gjestene brukte Kyle Lafferty aktivt i oppspillsfasen og hadde lite ballinnehav den første timen, men 2-0-scoringen ga trygghet og etter hvert kunne sarpingene straffet Ranheim både én og to ganger til.
Saken fortsetter under:

– Kunne spilt på grus eller asfalt

Å holde ballen mer i laget i andre omgangen var fokus også fra Geir Bakke i pausen.
– Vi har mye å gå på enda, vi kunne straffet dem enda hardere og vært giftigere rett på mål, men jeg er fornøyd med hvordan vi står av kampen etter pause. Disse poengene gir oss en trygghet og boost inn i treningsuka som kommer, sier Bakke.
– Det ikke akkurat Barcelona du ser utpå der, for å si det mildt. Men for å være helt ærlig, i dag kunne vi spilt på grus eller asfalt, det var ikke mye finspill. Men vi gjør det som må til, og jeg er j….. stolt av gutta, sier en smørdblid Thomassen.
  • Se Sarpsborg 08 - Brann søndag 20. oktober kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21