Slik Eurosport for kort tid siden meldte, forlater Aleksandr Vasyutin klubben etter å ha blitt kjøpt fri.
Det bekreftes nå på klubbens egne hjemmesider av sportssjef Thomas Berntsen.
– Det har vært stor interesse for Aleksandr den siste tiden. Den siste måneden har det konkretisert seg med bud fra et par klubber og vi har nå landet en avtale med Zenit St. Petersburg, sier sportssjef Thomas Berntsen til sarpsborg08.no.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Han snakker om et veldig godt salg, der prislappen som vanlig holdes internt.
– Det er veldig fort gjort å bli historieløs og tro dette er hverdagslig, men det er det ikke. Salget av Vasyutin føyer seg inn i rekken som et veldig godt salg for vår del. Det er snakk om en stor overgang i Sarpsborg 08-målestokk.
Eurosport skrev tidligere denne måneden at keeperen trolig ville ende opp i Rostov. På det tidspunktet var Sarpsborg 08 nærmest enige med klubben. Men deretter kom Zenit på banen, og det endret planene til den russiske sisteskansen.
I følge klubben vokste den russiske keeperen opp i St. Petersburg og har hele livet hatt Zenit som favorittklubb. Dermed var det en god løsning for både spiller og klubb.
– Denne overgangen betyr mye for ham. Når vi da i tillegg får godt betalt, var dette en løsning alle parter kan si seg fornøyd med.
– Vi er litt stolte i dag.
Aleksandr Vasyutin kom til Sarpsborg 08 fra finske Lahti i fjor sommer. Klubben betalte ingenting for sisteskansen den gangen.
Sett denne?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53