Populære sporter
All sport
Vis alt

Sander Svendsen returnerer til Eliteserien

Nicholas Noreng

Oppdatert 26/03/2019 klokken 14:41 GMT+1

Sander Svendsen skal spille for Odd frem til sommeren.

Sander Svendsen

Foto: Scanpix

Det bekrefter klubben på en pressekonferanse tirsdags morgen. Dag-Eilev Fagermo forteller at han har tenkt å bruke Sander Svensen på venstre kant.
– Jeg kjente at dette var en mulighet jeg absolutt ikke kunne la gå forbi, sier Sander Svendsen på pressekonferansen.
Sander Svendsen har spilt for den svenske storklubben Hammarby siden sommeren 2017 da han ble solgt fra Molde. 21-åringen fikk iløpet av sin tid i Molde over 100 kamper i norsk fotball, og nå gjør han en retur når han skal tilbringe de neste seks månedene i Skien og spille for Odd.
– Vi har letet lenge etter en angrepsspiller som har en boksåpner i seg. Vi er et sterkt kollektiv, men vi har vært litt for tynne framme, og vi har manglet den typen som han er, forteller Dag-Eilev Fagermo til Eurosport før han la til:
– Torgeir (Børven) er ikke Kovacs eller Occean slik som vi har hatt tidligere, han er en stikke-spiss og ikke like rå i luften som de. Sander er god til å spille fram den type spillere, dermed har forsvarerne mer å forholde seg til og det blir vanskeligere å ta ut Børven.
21-åringen har tidligere uttrykt at han ikke var fornøyd med spilletiden han fikk i Hammarby forrige sesong. Selv om han var på banen 19 ganger fikk han bare i underkant 600 minutter. Bare en gang fikk han være på banen i 90 minutter. Hammarby endte til slutt opp som nummer fire i Allsvenskan i fjor, kun bak Malmö på målforskjell.
Tidligere dette vinduet har også Hammarby hentet inn tidligere Vålerenga-spiller Vidar Örn Kjartansson til klubben. Dermed blir Svendsen som har ni U21 landslagskamper for Norge enda lengre bak i rekken for svenskene.
Slik vurderer Eurosports eksperter Odd (NB. Dette ble filmet før Svendsen ble signert):
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame