Rosenborg - Stabæk 3-2
Mange ble overrasket da de så at Rosenborg-trener Eirik Horneland gjorde null bytter på laget som spilte mot Dinamo Zagreb. Om tre dager er det nemlig den avgjørende playoff-kampen i Champions League på Lerkendal.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23

Rosenborg-spillerne får slakt

Horneland fikk uansett god uttelling ved å stille sitt beste mannskap på resultattavla, men det var ikke mye smil å få fra Horneland . Til tross for at de havnet under etter et tidlig Birger Meling-selvmål, snudde de kampen ved scoringer fra Alexander Søderlund. Selv om de vant var ikke sjefen selv en glad mann etter kampen.
– Jeg er veldig misfornøyd. Jeg aksepterer at vi sliter energimessig fra starten, og jeg aksepterer at det er trøblete rytmisk i og med at vi har vært mye på reise og har spilt en tøff kamp her i uken. Men jeg aksepterer ikke måten vi slipper inn mål, og jeg aksepterer ikke holdningene til enkelte av spillerne. Det er noen få som skuffer meg ekstremt, og det er ikke godt nok, sier Horneland til Eurosport.
Horneland var spesielt misfornøyd med det defensive de har levert den siste tiden.
– Vi kan ikke fortsette å slippe inn mål sånn som dette. Det renner inn mål på Rosenborg og det er langt i fra godt nok. Vi må ha en helt annen stolthet og ærgjerrighet med den jobben vi gjør, sier han.
Se høydepunktene fra kampen her:

Kontroversiell straffe

3-2 ble det til slutt, og den store snakkisen etter kampen var om Rosenborg skulle hatt straffe eller ikke. Even Hovland gikk i bakken og fikk straffe av Tom Harald Hagen til stor frustrasjon for bortelaget.
– Det er totalt uakseptabelt. Jeg håper den dommeren ikke blir satt til å dømme flere Stabæk-kamper, sier sportssjef, Inge André Olsen som var mildt sagt misfornøyd med dømmingen.
Han mente også at vi må ta et oppgjør om dommerne er gode nok i Norge. Hele intervjuet med sportssjefen kan du se under:
Men med seieren kan Rosenborg få litt mer heng på toppstriden. Etter dagens kamp er det kun to poeng opp til Odd som ligger på tredjeplass og syv poeng opp til Molde og Bodø/Glimt som har like mange poeng på toppen.
Stabæk ligger på sin side på en 12. plass, med to poeng ned til kvalifiseringsstreken. Sarpsborg 08 på nedrykksplass er fem poeng bak bæringene.
Fikk du med deg at Bjørn Maars Johnsen ble presentert i pausen. Se hans første intervju her!
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59