Eurosport

Horneland: – Noen få som skuffer meg ekstremt

Horneland: – Noen få som skuffer meg ekstremt

24/08/2019 19:50Oppdatert 25/08/2019 00:27

Til tross for mange kamper på kort tid valgte Horneland å beholde hele laget som spilte mot Dinamo Zagreb. Det han fikk servert var han veldig misfornøyd med.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Rosenborg - Stabæk 3-2

Mange ble overrasket da de så at Rosenborg-trener Eirik Horneland gjorde null bytter på laget som spilte mot Dinamo Zagreb. Om tre dager er det nemlig den avgjørende playoff-kampen i Champions League på Lerkendal.

Rosenborg-spillerne får slakt

Horneland fikk uansett god uttelling ved å stille sitt beste mannskap på resultattavla, men det var ikke mye smil å få fra Horneland . Til tross for at de havnet under etter et tidlig Birger Meling-selvmål, snudde de kampen ved scoringer fra Alexander Søderlund. Selv om de vant var ikke sjefen selv en glad mann etter kampen.

– Jeg er veldig misfornøyd. Jeg aksepterer at vi sliter energimessig fra starten, og jeg aksepterer at det er trøblete rytmisk i og med at vi har vært mye på reise og har spilt en tøff kamp her i uken. Men jeg aksepterer ikke måten vi slipper inn mål, og jeg aksepterer ikke holdningene til enkelte av spillerne. Det er noen få som skuffer meg ekstremt, og det er ikke godt nok, sier Horneland til Eurosport.

Horneland var spesielt misfornøyd med det defensive de har levert den siste tiden.

– Vi kan ikke fortsette å slippe inn mål sånn som dette. Det renner inn mål på Rosenborg og det er langt i fra godt nok. Vi må ha en helt annen stolthet og ærgjerrighet med den jobben vi gjør, sier han.

Se høydepunktene fra kampen her:

Video - Kontroversielt straffespark da Rosenborg snudde til seier mot Stabæk

03:01

Kontroversiell straffe

3-2 ble det til slutt, og den store snakkisen etter kampen var om Rosenborg skulle hatt straffe eller ikke. Even Hovland gikk i bakken og fikk straffe av Tom Harald Hagen til stor frustrasjon for bortelaget.

– Det er totalt uakseptabelt. Jeg håper den dommeren ikke blir satt til å dømme flere Stabæk-kamper, sier sportssjef, Inge André Olsen som var mildt sagt misfornøyd med dømmingen.

Han mente også at vi må ta et oppgjør om dommerne er gode nok i Norge. Hele intervjuet med sportssjefen kan du se under:

Video - Mener Hagen ikke bør dømme Stabæk: – Nå må vi faen meg begynne å gjøre noe med dommerne

01:53

Men med seieren kan Rosenborg få litt mer heng på toppstriden. Etter dagens kamp er det kun to poeng opp til Odd som ligger på tredjeplass og syv poeng opp til Molde og Bodø/Glimt som har like mange poeng på toppen.

Stabæk ligger på sin side på en 12. plass, med to poeng ned til kvalifiseringsstreken. Sarpsborg 08 på nedrykksplass er fem poeng bak bæringene.

Fikk du med deg at Bjørn Maars Johnsen ble presentert i pausen. Se hans første intervju her!

Video - Maars Johnsen presentert for Rosenborg: – Det er en stor klubb med stor historie

01:47
0
0