Odd - Vålerenga 1-1
7. juli mot Bodø/Glimt var sist gang Vålerenga vant en kamp i Eliteserien. Det er ni strake kamper uten seier.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Mot Odd var det skiensklubben som var den store favoritten, og heller ikke denne gangen ble rekka stoppet for Deilas menn.
Vålerenga trodde de var klare for å få sin første seier på lang tid, og det var de som kom best i gang. Etter fine kombinasjoner med Matthías Vilhjálmsson kunne Bård Finne dytte ballen i mål.
(Saken fortsetter under):
Det var også Vålerenga som hadde de største sjansene i kampen. Finne hadde et skudd i tverrliggeren, mens Vilhjálmsson burde scoret like før målet. På nesten åpent mål kastet Sondre Rossbach seg inn og fikk avverget skuddet fra islendingen, men kun minutter senere kom målet til Finne.
På overtid la derimot innbytter Lauritsen ballen tilbake til Birk Risa som fyrte av et prosjektil. Ballen dundret i nettet, og det endte 1-1.
– Vi skulle helst hatt tre poeng, men det er en sinnsykt deilig følelse å få med ett poeng når vi scorer på overtid. Så det var viktig, og ett viktig poeng i toppen der vi vil henge med, sa Risa etter kampen.
Det betyr at Vålerenga ikke har vunnet på ti kamper, og i øyeblikket ligger klubben på en åttendeplass med 29 poeng.
Odd taper verdifulle poeng i medaljekampen ved å ikke vinne, og gir Rosenborg en gyllen mulighet til å redusere forspranget i kampen om tredjeplassen.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05