Populære sporter
All sport
Vis alt

Returnerer til gamleklubben

Stian Thelen

Oppdatert 11/01/2019 klokken 19:28 GMT+1

Den islandske midtstopperen Orri Sigurdur Omarsson fortsetter karrieren i hjemlandet.

Orri Sigurdur Omarsson

Foto: Scanpix

  • Treningskamp: Se Vålerenga - Sarpsborg 08 fredag 18. januar klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sarpsborg 08 har solgt Orri Sigurdur Omarsson til gamleklubben Valur. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside fredag kveld.
Midtstopperen er den andre spilleren sarpingene selger fredag. Litt tidligere på kvelden ble det klart at Patrick Mortensen er klar for danske AGF Århus.
Omarsson ble hentet fra nettopp Valur før 2018-sesongen og signerte en treårskontrakt. Likevel ble det med kun én sesong i Norge.
Islendingen ble før sesongstart i 2018 lånt ut til HamKam i vårsesongen der han fikk 15 kamper. I høstsesongen ble det kun med to innhopp i Eliteserien for Sarpsborg 08.
– Vi har solgt ham tilbake til Valur. Selv om matchen mellom Orri og oss ikke ble helt som vi hadde forespeilet oss og håpet på, skal han ha all mulig skryt. Orri har stått på i treningsarbeidet og vært en bauta på rekruttlaget. Der står han i det og gjør jobben kamp etter kamp. Det er en imponerende innstilling, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
Islendingen ble før sesongstart i 2018 lånt ut til HamKam der han fikk 15 kamper. I høstsesongen ble det kun med to innhopp i Eliteserien for Sarpsborg 08.
  • Treningskamp: Se Vålerenga - Sarpsborg 08 fredag 18. januar klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame