Mjøndalen-stopperen snakket med Eurosport i et intervju, som ikke ble TV-sendt, etter mandagens tap mot Odd. Der fortalte han om hvordan han selv opplevde praten med den erfarne Eliteserie-dommeren, Trygve Kjensli.
– Odd gjør en god jobb med å drøye tiden på slutten. Når vi prøver å si fra til godeste Trygve (Kjensli), får vi bare beskjed om at «det har vi gjort hele sesongen, så nå får dere igjen».
Det får MIF-spilleren til å reagere kraftig.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Det er jo helt hårreisende. Vi kjemper om livet og Eliteserie-kontrakt, så står han omtrent og ler oss i trynet og sier «slapp av, dere har holdt på sånn hele sesongen, så nå får dere igjen litt».
Se hele intervjuet her (saken fortsetter under):

– Barnslig og litt ufint

I intervjuet snakker også Sondre Solholm Johansen om hvordan han føler Mjøndalen har fått dømming mot seg hele sesongen. Han peker også på en rekke situasjoner i mandagens kamp hvor han mente Odd-spillerne fikk frispark, mens bruntrøyene ikke fikk samme behandling i tilsvarende situasjoner.
– Det er både barnslig og litt ufint. Men for all del, vi har ikke fått avgjørelser med oss i år, i stedet har vi fått dommeren mot oss. Det er ganske svart på hvitt det.
– Det er jo kult å høre når du ligger og jager scoring, sier han sarkastisk om beskjeden han hevder å ha fått tilbake fra Kjensli.
Ellers i kampen kom dommeren også i fokus da han lot Odds avgjørende mål bli stående etter at Torgeir Børven tilsynelatende takler i beina på William Sell i forkant av 3-2-målet.
– Jeg tror jeg takler han ganske bra der. Men det driter jeg i, sa Torgeir Børven etter kampen om situasjonen og innrømte langt på vei at det burde vært frispark.
Eurosport.no har gjentatte ganger gjennom dagen prøvd å få en kommentar fra dommer Trygve Kjensli, men har ikke lyktes med dette.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43