Scanpix

Reagerer på hva dommeren sa til MIF: – Står omtrent og ler oss i trynet

Reagerer på hva dommeren sa til MIF: – Står omtrent og ler oss i trynet

05/11/2019 13:29Oppdatert 05/11/2019 14:29

Sondre Solholm Johansen forteller om en svært dårlig dialog med dommer Trygve Kjensli i kampen mot Odd.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

– Odd gjør en god jobb med å drøye tiden på slutten. Når vi prøver å si fra til godeste Trygve (Kjensli), får vi bare beskjed om at «det har vi gjort hele sesongen, så nå får dere igjen».

Det får MIF-spilleren til å reagere kraftig.

– Det er jo helt hårreisende. Vi kjemper om livet og Eliteserie-kontrakt, så står han omtrent og ler oss i trynet og sier «slapp av, dere har holdt på sånn hele sesongen, så nå får dere igjen litt».

Se hele intervjuet her (saken fortsetter under):

Video - Solholm Johansen om Kjensli: – Barnslig og litt ufint

02:36

– Barnslig og litt ufint

I intervjuet snakker også Sondre Solholm Johansen om hvordan han føler Mjøndalen har fått dømming mot seg hele sesongen. Han peker også på en rekke situasjoner i mandagens kamp hvor han mente Odd-spillerne fikk frispark, mens bruntrøyene ikke fikk samme behandling i tilsvarende situasjoner.

– Det er både barnslig og litt ufint. Men for all del, vi har ikke fått avgjørelser med oss i år, i stedet har vi fått dommeren mot oss. Det er ganske svart på hvitt det.

– Det er jo kult å høre når du ligger og jager scoring, sier han sarkastisk om beskjeden han hevder å ha fått tilbake fra Kjensli.

Ellers i kampen kom dommeren også i fokus da han lot Odds avgjørende mål bli stående etter at Torgeir Børven tilsynelatende takler i beina på William Sell i forkant av 3-2-målet.

– Jeg tror jeg takler han ganske bra der. Men det driter jeg i, sa Torgeir Børven etter kampen om situasjonen og innrømte langt på vei at det burde vært frispark.

Eurosport.no har gjentatte ganger gjennom dagen prøvd å få en kommentar fra dommer Trygve Kjensli, men har ikke lyktes med dette.

Video - Hansen etter tap sent i kampen: – Ekstremt bittert

03:23
0
0