Onsdag ettermiddag ble Eirik Horneland presentert som ny RBK-trener på Lerkendal. I pressekonferansen fortalte han om da han besøkte tidligere RBK-trener Nils Arne Eggen på sykehuset.
– Et av de sterkeste øyeblikkene jeg har hatt på lang, lang tid er når jeg møtte Nils Arne Eggen på sykehuset sammen med Stig Inge (Bjørnebye). Da hadde han akkurat hatt en operasjon, men han ønsket å møte meg og vi hadde en god prat.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Den tidligere RBK-treneren var innlagt på sykehus og hadde vært gjennom en operasjon for foten sin. Horneland forteller videre hvordan møtet var:
– Den lidenskapen han viste i den sykesengen, da skjønner jeg hvorfor han har klart å skape de resultatene som han har skapt. Jeg fikk også en forståelse over hvor stort ansvaret det er å overta Rosenborg.
Nils Arne Eggen har gjennom sitt nå 77 år lange liv vært både spiller, trener og nestor i Rosenborg. Trønderen har ledet Rosenborg til 15 seriemesterskap og seks cupmesterskap i løpet av seks perioder ved roret på Lerkendal.
– Jeg kommer til å bruke han på aller beste måte og er veldig glad for at han ønsker å overføre kunnskap til oss, la den ferske RBK-treneren til.
Se hele pressekonferansen med Horneland her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03