Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-treneren om møtet med Eggen: – Glad for at han ønsker å overføre kunnskap til oss

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 09/01/2019 klokken 19:02 GMT+1

Eirik Horneland forteller om møtet med Nils Arne Eggen på sykehuset.

Eirik Horneland

Foto: Scanpix

Onsdag ettermiddag ble Eirik Horneland presentert som ny RBK-trener på Lerkendal. I pressekonferansen fortalte han om da han besøkte tidligere RBK-trener Nils Arne Eggen på sykehuset.
– Et av de sterkeste øyeblikkene jeg har hatt på lang, lang tid er når jeg møtte Nils Arne Eggen på sykehuset sammen med Stig Inge (Bjørnebye). Da hadde han akkurat hatt en operasjon, men han ønsket å møte meg og vi hadde en god prat.
Den tidligere RBK-treneren var innlagt på sykehus og hadde vært gjennom en operasjon for foten sin. Horneland forteller videre hvordan møtet var:
– Den lidenskapen han viste i den sykesengen, da skjønner jeg hvorfor han har klart å skape de resultatene som han har skapt. Jeg fikk også en forståelse over hvor stort ansvaret det er å overta Rosenborg.
Nils Arne Eggen har gjennom sitt nå 77 år lange liv vært både spiller, trener og nestor i Rosenborg. Trønderen har ledet Rosenborg til 15 seriemesterskap og seks cupmesterskap i løpet av seks perioder ved roret på Lerkendal.
– Jeg kommer til å bruke han på aller beste måte og er veldig glad for at han ønsker å overføre kunnskap til oss, la den ferske RBK-treneren til.
Se hele pressekonferansen med Horneland her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame