Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-spiss lånes ut til Odd

Stian Thelen

Oppdatert 16/01/2019 klokken 14:38 GMT+1

Andreas Helmersen skal tilbringe den neste sesongen i Odd.

Helmersen

Foto: Scanpix

Andreas Helmersen lånes ut til Odd fra Rosenborg kommende sesong. Det bekreftet klubben på en pressekonferanse onsdag.
20-åringen var i fjorårets sesong utlånt til Ranheim hvor han scoret fire mål på 25 kamper. Det var avgjørende for Odd for at spissen kom til klubben. Trener Dag-Eilev Fagermo la ikke skjul på at de ønsket seg en spiss.
– Det har ligget litt i kortene at vi har vurdert Børven som indreløper for å finne mer målfarlige midtbanespillere. I den sammenheng trenger vi en spiss. Vi har Tobias, men vi trengte en spiss til. Vi har leitet etter en klassisk 4-3-3-spiss. Da kom Helmersen opp. Han er blitt sett på som det største talentet i Norge i flere år, helt til han tok korsbåndet. Han har vært uheldig med den kneskaden, men så har han vært utrolig flink til å komme sterkt tilbake. Det gjorde at han kunne spille fotball i fjor etter to år ute, sa Fagermo på pressekonferansen.
Helmersen selv poengterte på pressekonferansen at han mener det er en fordel at Odd spiller 4-3-3, som Rosenborg og Ranheim gjør.
– Jeg er en duellspiller. Jeg liker å være i boksen, er flink til å lese spiller og score mål. Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen og gleder meg til å treffe mine nye lagkamerater, sier Helmersen.
Skiensklubben innkalt onsdag morgen til pressekonferanse der agendaen var at de skulle presentere ny spiller. Tidligere onsdag formiddag meldte både TA og Varden Helmersen som ville bli presentert.
Helmersen ble tatt opp i Rosenborgs A-stall i 2015, men har bare spilt én seriekamp og fire cupkamper for trønderne.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame