Fredag var det Eurosport som først meldte at Bjørn Maars Johnsen var så godt som klar for Rosenborg. Lørdag ble signeringen bekreftet av klubben.
Spissen blir RBK-spiller det neste året, og har skrevet under på en låneavtale som strekker seg frem til etter sesongen. Da skal partene ta en evaluering sammen, bekrefter sportssjef, Stig Inge Bjørnebye, til Eurosport.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Jeg snakket med treneren, og han sier det er store muligheter for å få spille og komme i gang før det begynner med landslag og det hjelper meg. For jeg spiller ikke så mye for AZ Alkmaar, så jeg vil bare spille fotball og komme i gang, sier Bjørn Maars Johnsen til Eurosport.
Alexander Søderlund og Erik Botheim har delt på spissplassen i Trondheim-klubben den siste tiden, etter at klubben gjorde det klart at Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp for Rosenborg.
– Vi har signert en landslagsspiss, Det var en posisjon hvor vi trengte forsterkninger på, så vi er veldig fornøyd, sier Bjørnebye.
Etter en fantastisk 2017/2018-sesong i ADO Den Haag med 19 mål på 34 seriekamper i Æresdivisjonen, gikk det tråere for nordmannen forrige sesong. Da endte han med seks scoringer på 22 kamper etter overgangen til AZ Alkmaar. For det norske landslaget står han med fem scoringer på 13 kamper.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59