Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK med ny Bendtner-ekskludering: – Tror kanskje ikke han kommer tilbake

Espen Blaker

Oppdatert 07/06/2019 klokken 18:42 GMT+2

Eurosports ekspert tror det er gode muligheter for at Nicklas Bendtner kan være ferdig i Rosenborg innen kort tid.

bendtner

Foto: Eurosport

Fredag kunne Adressa melde at Nicklas Bendtner ikke er med når Rosenborg reiser til Frøya på teambuilding denne helgen.
Grunnen er at trener Eirik Horneland har gitt dansken utvidet ferie til tirsdag.
– Det er fordi vi synes det er en god idé begge to. Vi hadde kontakt undervegs i ferien, diskuterte det, og kom til enighet om at det var greit slik, sier RBK-sjefen til avisen.
Det er siste kapittel i en saga som etter all sannsynlighet ender med at 31-åringen forsvinner fra klubben innen kort tid. Bendtner har ikke vært på banen siden 0-3-tapet mot Molde 28. april, og Horneland har flere ganger vært vag og kryptisk om hvorfor han stadig har utelatt spissen fra troppen.
Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror dette kan ha vært nådestøtet for Bendtners RBK-karriere.
– Jeg tenker egentlig at dette er helt som forventet. Hans tid i RBK er over. Jeg tipper han kanskje ikke kommer tilbake i det hele tatt, kanskje det jobbes med en sluttpakke, sier Jonsson, og fortsetter:
– Jeg tror ikke bare det er en utvidet ferie, men en avslutning på alt dette.
Det var også Adressa som først avslørte hvorfor Bendtner var ute i kulden. Jonsson synes klubbens håndtering av situasjonen har vært merkelig.
– Det har jo bare blitt helt komisk. Først avslørte jo Adressa den egentlige situasjonen, og først da har de begynt å håndtere ting litt bedre. De burde kommunisert ting tydeligere og tidligere.
– RBK har slitt voldsomt denne sesongen, også uten Bendtner. Erstatterne har ikke akkurat levert. Hadde du utelatt ham fra troppen gang på gang i samme situasjon?
– Jeg hadde i hvert fall vært tydeligere og sagt at han ikke er god nok for dette laget. Det hadde vært bedre å tatt ham ut helt. Det har bare blitt en mye større belastning for alle involverte enn det hadde trengt å være, avslutter Jonsson.
Rosenborgs første kamp etter ferien er hjemme mot Vålerenga søndag 16. juni. Se kampen på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame