Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK har forhørt seg om omdiskutert spiss

Espen Blaker

Oppdatert 01/07/2019 klokken 15:39 GMT+2

Rosenborg skal være interessert i å hente AaFK-spiss Pape Gueye.

gueye

Foto: Eurosport

  • Se Ranheim – Rosenborg torsdag fra 19.30 på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Sportssjef Stig Inge Bjørnebye bekrefter til Adressa at Rosenborg har kontaktet både spillerens agent og AaFK-sjef Lars Bohinen for å forhøre seg om spillerens situasjon.
– Vi har diskutert ham to ganger, slik vi gjør med flere titalls spillere til enhver tid. Det var én gang i vinter, over en periode på et par dager, da vi hadde fått innspill om at han var i veldig spennende utvikling, sier Bjørnebye til avisen.
Gueye har vært et hett omtaleemne den siste tiden etter at han nektet å møte på trening forrige uke. 20-åringen var heller ikke med til bortekampen mot Raufoss forrige søndag.
Det gjorde at RBK igjen henvendte seg til AaFK, etter å ha fått avslag i vinter.
– Vi fikk avslag da, og forholdt oss til det. Etter det har vi ikke diskutert ham, men rett før cupkampen mot Aalesund leste vi i avisen at han ikke var i trening, og at det hadde oppstått en situasjon. Da ringte vi agenten hans for å få informasjon, og spurte hva som skjer. Jeg har også snakket med Lars Bohinen, og spurte om det samme. Det er det, sier Bjørnebye til Adressa.
Fredag var Gueye tilbake på AaFKs treningsfelt, og søndag var han i kamptroppen mot Sandnes Ulf. Der startet senegaleseren på benken, men kom inn og scoret i 3-1-seieren da Holmbert Fridjonsson måtte ut tidlig.
Etter kampen var verken Gueye eller Bohinen interessert i å snakke til Eurosport om den siste tids hendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame