Etter det Eurosport.no får opplyst skal Kristiansund ha akseptert budet fra Rosenborg. Spilleren selv skal ha takket nei til muligheten, på grunn av ønsket om mest mulig spilletid.
Under Eurosports Deadline Day-sending bekrefter KBK-sportssjef Kenneth Leren at det har kommet et bud på en av deres spillere i løpet av overgangsmarkedets siste dag. Han ønsker dog ikke kommentere hvilken spiller det er snakk om.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg kan bekrefte at vi har hatt bud på en av våre spillere, men det endte ikke i overgang. Jeg har ingen kommentar til disse opplysningene, sier Leren.
Tidligere mandag bekreftet Horneland i samme Deadline Day-sending at de har lagt inn et bud på Odd-back Birk Risa. Etter det Eurosport.no kjenner til trønderne også vist interesse for FK Haugesunds Joakim Våge Nilsen.
På spørsmål om det har vært mest aktivitet på vei ut eller inn fra KBK i løpet av overgangsvinduets siste dag, svarer sportssjefen slik:
– Som sagt har vi fått bud på en spiller, og da må vi se etter mulighetene for å inn erstattere. Det har vi undersøkt rundt, men slik det endte ble ikke dette aktuelt.
Etter at Vetle Dragsnes spilte samtlige kamper i OBOS-ligaen for Mjøndalen i fjor, spilte venstrebacken plutselig ikke lagets serieåpning mot Vålerenga lørdag.
– Basert på spekulasjoner. Er Vetle Dragsnes en dere har sjekket mulighetene for å hente?
– Jeg kommenterer ikke noe rundt navn, for da er det jo lett for dere å legge sammen to og to, sier Kenneth Leren.
Kristiansund tapte serieåpningen mot Viking 0-2 søndag.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03