Eurosport

Unggutt berget poeng på overtid for Bodø/Glimt

Unggutt berget poeng på overtid for Bodø/Glimt

22/09/2019 19:44Oppdatert 22/09/2019 22:08

Bodø/Glimt hadde kun én seier på de siste fire før de møtte bunnlaget Ranheim. Men uten Amor Layouni klarte de ikke å snu trenden.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Ranheim - Bodø/Glimt 1-1

Ranheim er et lag ute av form, og har blitt spådd en tøff høst av de fleste eksperter. Kun én seier har det blitt på de siste elleve serierundene.

Når Bodø/Glimt kom på besøk lå de an til en viktig seier i bunnstriden. Innlegget fra Ola Solbakken traff hånda til Erlend Dahl Reitan, og Bakenga kunne sette inn 1-0 til Ranheim.

– Det er fryktelig forsvarsspill av Reitan. Han har ingen mann på utsiden, også setter han ryggen til. Soleklar hands, og ingenting å diskutere, mente en krystallklar Joacim Jonsson i Fotball Direkte-studioet til Eurosport.

Bakenga var sikker, men på overtid dukket Jens Petter Hauge opp foran mål og fikk berget et viktig poeng i gullstriden.

– Den kynismen vår mangler. Når vi spiller så godt som vi gjør, følger planen så godt som vi gjør og legger ned den innsatsen, så skal det holde ut overtiden, og det klarer vi ikke i dag. Vi har ikke tiden til å løre lenger. Nå må vi gjennomføre, oppsummerer Ranheims målscorer, Mushaga Bakenga.

Se høydepunktene fra kampen her:

Video - Poengdeling for Bodø/Glimt mot tabelljumbo Ranheim

03:00

Ranheim er i desperat jakt etter poeng i bunnstriden lå langflate ut over kunstgresset, etter å ha mistet to poeng. I øyeblikket er de under streken, men det er tett der nede, og langt fra umulig å klatre opp med noen gode resultater.

Svein Maalen var derimot ikke i kjelleren etter å ha sett seieren glippe på overtid. Krigen om å overleve i Eliteserien mener han kan gå.

– Det her er helt klassisk et lag som er i motgang. Vi må bare kjempe hardt for å få marginene med oss, og i dag fikk vi en del marginer med oss og det holdt til ett poeng. Klarer vi å gjenskape mye av det vi gjør i dag, så blir det bra, sa Ranheim-trener, Svein Maalen.

– Jeg synes denne kampen er ned på prestasjonsstigen. Vi må klare å justere det som skal til for å levere det vi skal i neste kamp og det er vårt fokus, sier Bodø/Glimt-trener, Kjetil Knutsen.

Video - Avslører kontraktssituasjon – slik ser «Palle» for seg framtiden

03:32