Ranheim - Bodø/Glimt 1-1
Ranheim er et lag ute av form, og har blitt spådd en tøff høst av de fleste eksperter. Kun én seier har det blitt på de siste elleve serierundene.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
Når Bodø/Glimt kom på besøk lå de an til en viktig seier i bunnstriden. Innlegget fra Ola Solbakken traff hånda til Erlend Dahl Reitan, og Bakenga kunne sette inn 1-0 til Ranheim.
– Det er fryktelig forsvarsspill av Reitan. Han har ingen mann på utsiden, også setter han ryggen til. Soleklar hands, og ingenting å diskutere, mente en krystallklar Joacim Jonsson i Fotball Direkte-studioet til Eurosport.
Bakenga var sikker, men på overtid dukket Jens Petter Hauge opp foran mål og fikk berget et viktig poeng i gullstriden.
– Den kynismen vår mangler. Når vi spiller så godt som vi gjør, følger planen så godt som vi gjør og legger ned den innsatsen, så skal det holde ut overtiden, og det klarer vi ikke i dag. Vi har ikke tiden til å løre lenger. Nå må vi gjennomføre, oppsummerer Ranheims målscorer, Mushaga Bakenga.
Se høydepunktene fra kampen her:
Ranheim er i desperat jakt etter poeng i bunnstriden lå langflate ut over kunstgresset, etter å ha mistet to poeng. I øyeblikket er de under streken, men det er tett der nede, og langt fra umulig å klatre opp med noen gode resultater.
Svein Maalen var derimot ikke i kjelleren etter å ha sett seieren glippe på overtid. Krigen om å overleve i Eliteserien mener han kan gå.
– Det her er helt klassisk et lag som er i motgang. Vi må bare kjempe hardt for å få marginene med oss, og i dag fikk vi en del marginer med oss og det holdt til ett poeng. Klarer vi å gjenskape mye av det vi gjør i dag, så blir det bra, sa Ranheim-trener, Svein Maalen.
Bodø/Glimt, som solgte Amor Layouni til egyptiske Pyramids tidligere i uken, har ikke en god rekke med resultater for tiden, og fortsetter å rote bort poeng i gullstriden. Før Molde møter Stabæk på mandag, er Glimt to poeng bak, og denne kampen var nok en kamp de regnet med å kunne vinne.
– Jeg synes denne kampen er ned på prestasjonsstigen. Vi må klare å justere det som skal til for å levere det vi skal i neste kamp og det er vårt fokus, sier Bodø/Glimt-trener, Kjetil Knutsen.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55