• Se Bodø/Glimt - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss. Slik skaffer du tilgang!
I Lillestrøms 1-0-seier over Haugesund måtte midtbanespilleren gå av banen etter bare 38 minutter på grunn av en skikkelig smell i skulderen. Etter kampen hadde han store smerter, og et par dager etter kampen har dansken fremdeles vondt i skulderen.
– Jeg lander rett på armen og kjenner med en gang at noe er galt. Vi får bare se hva testene viser, men det gjør vondt. Jeg har ingen idé om hvor lenge jeg vil være ute, sa Pedersen etter Haugesund-kampen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55

Gode nyheter

Klubben fryktet at skulderen hadde vært ute av ledd. Testene i ettertid har imidlertid vist at det ikke skjedde.
– Vi har tatt bilder og gjennomført tester med positivt resultat. Det er bedre enn vi fryktet, sier LSK-fysio Geir Kåsene til Eurosport.no.
Han ønsker ikke gå ut med noen diagnose for spilleren, men forteller at det ser mye bedre ut enn hva de først fryktet.
– Han har fremdeles vondt, men på to dager har det blitt mye bedre allerede. Det er en sånn type skade hvor smertene bestemmer om han er klar eller ei. Vi bruker ham ikke dersom det er fare for å forverre skaden, sier Kåsene.
Fysioen mener dansken kan bli klar for kamp allerede mot Bodø/Glimt søndag.
– Vi jobber i hvert fall for å få til det. Frem til helgen får vi ta det litt dag for dag. Håpet er i hvert fall at han kan være raskt tilbake.
I januar skrev 26-åringen under på en kontrakt som binder ham til Åråsen-klubben ut 2021-sesongen. Forrige sesong kom han inn i laget som et friskt pust og ble en umiddelbar suksess i Romerike-klubben.
Se intervju med Pedersen etter Haugesund-kampen her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Smárason til spesialist

Arnor Smárason har ikke vært på banen ennå for LSK denne sesongen. Romerikes Blad omtalte sent mandag at angrepsspilleren er sendt til en spesialist i utlandet for nærmere undersøkelser. Det bekrefter Kåsene overfor Eurosport.no.
– Vi ville ha ham klar til Molde-kampen for halvannen uke siden. Når det ikke gikk bestemte vi oss for å få noen andre til å se på ham. Han er i utlandet på undersøkelser denne uken. De nærmeste dagene får vi forhåpentligvis flere svar, sier Kåsene.
Det har nemlig tatt litt lenger tid med islendingens skade enn klubben hadde håpet på.
– Lenge ble han gradvis bedre og bedre, men så gikk det plutselig litt saktere med progresjonen, sier Geir Kåsene, som likevel tror det ikke vil ta altfor lang tid før Smárason er tilbake på banen. Han ønsker imidlertid ikke å si når han kan være aktuell for spill igjen.
  • Se Bodø/Glimt - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss. Slik skaffer du tilgang!
Dette sa Smárason om sin skade for noen uker siden.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36