Branns kaptein Vito Wormgoor er ferdig i Brann etter sesongen.
Nederlenderen er suspendert til bortekampen mot Strømsgodset kommende helg. Hans siste kamp blir på eget gress når Viking kommer på besøk i siste serierunde.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Ifølge BA kunne midtstopperen ha blitt i Brann, men valgte å takke nei til rødtrøyenes tilbud. Hvor ferden går videre er usikkert, men en polsk klubb har i alle fall kommet på banen. Det bekrefter Wormgoor selv.
– Jeg kan bekrefte at Legia Warszawa er en av klubben som har vist interesse, men jeg har fortsatt god tid på å bestemme meg. Den neste klubben og byen må passe for hele familien, sier Wormgoor i et lengre intervju med Bergensavisen.
Wormgoor kom til Brann foran 2017-sesongen som erstatter til Vadim Demidov, som forsvant ut dørene. Wormgoor har kost seg i tre sesonger i Brann-drakten.
– Jeg har elsket tiden i Brann fra dag én, og jeg kommer til å følge med på klubben uansett hva. Og kanskje en dag kan jeg komme tilbake som trener eller noe sånt? Du vet aldri. Brann vil alltid være i mitt hjerte. Jeg går ut hovedinngangen, ikke bakdøren, sier Wormgoor til avisen.
Sett denne?
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21