Populære sporter
All sport
Vis alt

Polsk klubb ute etter Branns kaptein

Stian Thelen

Publisert 18/11/2019 klokken 12:34 GMT+1

Vito Wormgoor spiller sin siste Brann-kamp mot Viking i siste serierunde.

Daouda Bamba Vito Wormgoor

Foto: Scanpix

Branns kaptein Vito Wormgoor er ferdig i Brann etter sesongen.
Nederlenderen er suspendert til bortekampen mot Strømsgodset kommende helg. Hans siste kamp blir på eget gress når Viking kommer på besøk i siste serierunde.
Ifølge BA kunne midtstopperen ha blitt i Brann, men valgte å takke nei til rødtrøyenes tilbud. Hvor ferden går videre er usikkert, men en polsk klubb har i alle fall kommet på banen. Det bekrefter Wormgoor selv.
– Jeg kan bekrefte at Legia Warszawa er en av klubben som har vist interesse, men jeg har fortsatt god tid på å bestemme meg. Den neste klubben og byen må passe for hele familien, sier Wormgoor i et lengre intervju med Bergensavisen.
Wormgoor kom til Brann foran 2017-sesongen som erstatter til Vadim Demidov, som forsvant ut dørene. Wormgoor har kost seg i tre sesonger i Brann-drakten.
– Jeg har elsket tiden i Brann fra dag én, og jeg kommer til å følge med på klubben uansett hva. Og kanskje en dag kan jeg komme tilbake som trener eller noe sånt? Du vet aldri. Brann vil alltid være i mitt hjerte. Jeg går ut hovedinngangen, ikke bakdøren, sier Wormgoor til avisen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame