Klubben bekrefter selv på sine hjemmesider at den 195 cm høye keeperen Maciej Gostomski er på prøvespill denne uken. Klubben skriver også at han allerede blir muligens å spille treningskampen mot Sandnes Ulf fredag ettermiddag.
Etter Per Kristian Bråtveit forlot klubben til fordel for Djurgården tidligere i vinter har Haugesund vært på keeperjakt i vinter og har tidligere i vinter hatt Axel Kacou, Ivan Čović og Jerome Prior på prøvespill uten at noen av de har fått kontrakt.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Polakken har en lang karriere i den polske toppdivisjonen Ekstraklasa bak seg med 75 kamper for tre forskjellige klubber.
Han fikk sitt gjennombrudd som 22-åring i Bytovia Bytow som lå på nivå tre i Polen. Deretter tok turen videre til storklubben Lech Poznan i et par år, før han tok turen til Skottland og Rangers. Året hans i Rangers ble ingen suksess og fikk ikke en eneste kamp før han returnerte til polsk fotball og Korona Kiecle i 2016.
Etter 20 kamper for Korona Kiecle tok han foran årets sesong turen til Cracovia hvor det ble elleve kamper før han brøt kontrakten i februar. 30-åringen er nå kontraktsløs.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03