Kristiansund - Brann: 1-0
Etter kun 13 minutter satte Amahl Pellegrino inn Kristiansunds første mål etter en pasning fra Sondre Sørli.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Det er gøy å spille fotball for tiden. Det er gøy når det går veien, sa Amahl Pellegrino etter kampen.
– Strålende fornøyd. All honnør til guttene. Vi legger null energi i værforholdene og jeg synes vi spiller meget godt og vi har flere enn de sjansene som vises. Men det e klart vi får bare uttelling en gang og da lever kampen. Brann er et godt lag, men jeg synes vi står løpet ut og vi er solid gjennom hele 90 minutter, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen.
Han fortsatte med å rose Pellegrino.
– Jeg synes han har gitt oss noe. Man kan snakke om signeringer som gjøres i andre klubber rundt om kring, men vi er strålende fornøyd med de to nye guttene som har kommet inn til oss. De har løftet hele kollektivet og ny energi. Nå har vi tre seiere på rad og vi skal bare male på og gleder oss til resten av sesongen, sa KBK-treneren.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under:

Pellegrinos tredje scoring

Uværet som var meldt kom snikende og godt ut i første omgang satte regnværet skikkelig inn. Men hjemmelaget presset på og hadde flere sjanser, men fikk ikke satt flere mål i Brann-buret.
– Vi er klart best. Vi må bare fortsette og få drept den kampen så fort som mulig. Det kan bli stygt med det været her, så får prøve å få satt inn to og tre, sa målscorer Pellegrino til Eurosport i pausen.
Etter 73 minutter ble Flamur Kastrati sittende på bakken etter en smell og ble byttet ut. Han fikk litt behandling på banen før han gikk av selv.
Flere mål ble det ikke og Kristiansund tok med seg tre poeng.
Se intervjuet med Brann-treneren her:

Skuffet Brann-gjeng

Dermed ble det nok et tap for Lars Arne Nilsens gutter.
– Det var mye som ikke stemte i dag. Spesielt i de første 20 minuttene kom vi oss ikke ut av startblokken og de skaper sjanser og scorer mål. Resten av kampen er faktisk jevn, men de er bedre enn oss og de vinner fortjent. Vi klarer ikke å ta ned ballen og vi klarer ikke å få til det vi ønsker. Kristiansund vinner fortjent, sa Brann-treneren etter kampen.
– Vi er veldig dårlige de første 25 minuttene, vi er altfor feig og tør for lite. Vi byr ikke nok på oss selv og vi klarer ikke å bli kompakt, sa en skuffet Ruben Yttergård Jenssen etter kampen.
Med en seier for KBK betyr det at de ligger rett bak Brann, med likt antall poeng. Neste kamp for Kristiansund er mot Lillestrøm søndag 22. september kl. 18.00, mens Brann møter Haugesund lørdag 21. september kl. 18.00.
Se intervjuet med Yttergård Jenssen her:
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00