Vålerenga – Kristiansund 1 –1 (0 – 1)
Fra en storstue i hovedstaden til en annen. Fra Manchester United til Vålerenga. Mot gjestene fra England ble det et ett-målstap, mens mot Vålerenga så det lenge ut at Kristansund skulle ta alle poengene.
Christian Michelsens menn brukte kun åtte minutter på å ta ledelsen, og deretter utlignet ikke VIF før det gjenstod 15 minutter av kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Like etter kampslutt havnet KBK-trener Christian Michelsen og VIF-spiller Johan Lædre Bjørdal i en opphetet diskusjon ute på banen. Spillere måtte komme til for å roe situasjonen.
Også etter at alle de andre aktørene hadde gått av banen, sto Michelsen og Lædre Bjørdal igjen ute på kunstgresset og diskuterte. Det var mye armbruk og gestikluering, og de to var tydelig uenige.
– Det er litt klammeri rundt dommeren. Jeg prøver å holde unna, og han kommer inn og skal si noe fornuftig til meg. Men da er kanskje pulsen min litt høy og da er det ikke han jeg har lyst til å snakke med, sa treneren til Eurosport.
Se episoden her (saken fortsetter etter videoen):
Også KBK-keeper Sean McDermott og VIFs Matthías Vilhjálmssons barket sammen i løpet av kampen.
– Det er sånn det skal være. Sånn er fotballen. Det er en del av gamet, sa keeperen til Eurosport etter kampen.
KBKs scoring kom da Christophe Psyché headet ballen rett i tverliggeren, og returen ble plukket opp av Bent Sørmo. 22-åringen satte da sitt første mål i Eliteserien.
– Det var ikke akkurat et kremmerhus, men det var en scoring. Det er viktig for laget, og det var artig å få sin første scoring selvfølgelig, sa målscoreren til Eurosport i pausen.
Begge lag kom til gode muligheter i første omgang, men flere mål ble det ikke. På overtid kunne KBK-spillerne takke Sean McDermott for at det ikke stod 1-1 til pause. Matthías Vilhjálmssons heading så ut til å gå inn, men sørlendingen var svært våken og fikk en hånd på ballen i siste liten.
Kvarteret før slutt lyktes islendingen med å overliste McDermott. Frisparket fra Bård Finne ble stanget i mål av den tidligere RBK-spilleren.
Fem minutter før pause kunne det stått 1-2, men Kristoffer Klaesson vartet opp med en klasseredning og stoppet skuddet fra Bye.
Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her!
Se høydepunktene fra kampen:
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56