Det stormet rundt Nordstrand-dommeren etter vestlandsderbyet mellom Viking og Brann i Stavanger 13. april, der Brann hevdet seg snytt for tre straffer. Etter kampen innrømmet Hobber Nilsen at han bommet på to av dem.
33-åringen var opprinnelig satt opp til å dømme Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal 2. påskedag, men ble tatt av oppdraget. Årsaken er at han takket ja til et internasjonalt oppdrag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Mandag kveld offentliggjorde Egypts fotballforbund at Hobber Nilsen leder toppoppgjøret mellom Pyramids FC og El Zamalek i egyptisk Premier League tirsdag kveld. Det melder VG.
Nordstrand-dommeren har som vanlig med seg Tom Harald Grønevik og Geir-Oskar Isaksen som assistentdommere. Kristoffer Hagenes er fjerdedommer i oppgjøret.
Selv om det er sjelden kost at norske dommere dømmer seriekamper utenlands, er det ikke første gang en nordmann er i aksjon i egyptisk Premier League denne sesong. Tore Hansen ledet oppgjøret mellom Al Masry og Pyramids FC i januar. Samme mann dømte Nord-Hellas-derbyet mellom PAOK og Aris måneden etter.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03