Molde - Viking 5-1
Med Eikrem tilbake i startelleveren virket Kristiansund-tapet å være så godt som glemt hos et Molde-lag som spilte med mye selvtillit. Og både han og Eliteseriens toppscorer, Ohi, hadde som vanlig en hånd med i spillet.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
For Romsdalingene ga seg ikke før de hadde satt inn fem mål, i en kamp der de kunne scoret mye mer. Men storseieren kan de blandt annet takke en nybakt pappa for.
– Jeg er glad nå og har blitt velsignet med en frisk sønn, og jeg er så glad for tiden. Da sprudler jeg på den måten her, sa hattrick-Ohi etter kampen.
Se hele intervjuet med den glade pappaen, Ohi, her:

– Burde scoret tre til alene

Det sprudlet av Molde offensivt og det ble tøft for Viking utover i kampen, som utover i andre omgang ble overkjørt, etter en noe jevnere første omgang. Erling Knudtzon var en av dem som følte han burde bidratt til flere mål.
– Jeg kunne vel scoret tre til alene, så det kunne blitt ordentlig stygt i dag, sa han, og fortalte om hvorfor det fløt så bra offensivt mot Viking.
– Vi finner rytmen vår og kommer i de riktige posisjonene. Vi klarer å få dem til å løpe og da åpner det seg opp. De holder brukbart mot i første omgang, men utover i andre blir de slitne, fortalte han. Det skal nevnes at Knudtzon fikk ballen i mål, bare at det var på et innlegg, som gikk via Sondre Bjørshol, og dermed ble det selvmål i målprotokollen.
I motsatt ende var de ikke helt fornøyde fra bortelaget, og Tommy Høiland var ikke i tvil om at det var et fortjent tap i dag.
– Jeg føler vi aldri er i nærheten. Vi møter enkelt og greit et bedre fotballag i dag, og det er greit vi ikke slipper inn flere mot slutten, sa han.

Spår Molde som Eliteserie-vinner

Om duellen mellom Molde og Odd, tror Høiland at Fagermos menn skal få det tøft.
– Om de holder det toppnivået de har her med ett og to touch, så er det ingen i Norge som er i nærheten av dem, sa han.
Saken fortsetter etter videoen:
Det kunne blitt enda flere mål til Molde også, som var helt overlegne. Men det ble «bare» fem mål i dag.
Dermed klatrer Molde opp på toppen av tabellen igjen, med like mange poeng som Odd, selv om Romsdals-laget har én kamp mer spilt.
– Odd har vært gode i år, så det blir en fin duell utover i sesongen, sa Knudtzon om den eventuelle gullkampen.
Viking måtte se seg grundig slått i dag, og de ligger trygt plassert på en syvendeplass. Men med kun én seier på de siste seks kampene ser ting litt mørkere ut enn det gjorde i starten av sesongen.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10