SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Skadekrisen er avblåst.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Det sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport.no. Skiens-laget har slitt med skader i forsvaret inn mot helgens kamp mot Viking. Tre av de fire faste i forsvarsfireren har slitt med skader.

– På en måte er det problematisk

Men etter torsdagens trening ser det lang lysere ut for hvittrøyene.
– Vi har slitt litt i den samme posisjonen som gjør at ordet krise er blitt brukt. Nå er Birk Risa bra igjen i tåen og det var heldigvis ikke noe brudd. Fredrik Semb Berge er i bedring. Vi får se hva han rekker inn mot søndag, mens Steffen Hagen sliter med tåen etter Bodø/Glimt-kampen. Fredrik Oldrup Jensen er tilbake heldigvis og er helt klar. Det samme med Jone Samuelsen er det samme, sier Fagermo, og fortsetter:
– Det som har vært litt uheldig er at det har vært skader i midtforsvaret og at Moussa Njies akilles røk, men i en lang sesong på vi regne med at vi får noen akutte skader.
– Var pausen nå god å ha?
– Det er litt både og. Det er problematisk på en måte, samtidig som det er gledelig, at vi har sju mann borte på oppdrag for landslag. Det gjør at treningsgruppen blir liten. Når vi i tillegg har noen skader, får vi ikke trent så godt som vi ønsker. Nå har de forhåpentligvis høstet noen gode erfaringer fra landslaget og nå er vi alle mann igjen på trening. Det hjelper inn mot de viktige kampene.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Var vondt å ta på seg fotballskoene

Risa tror det skal gå greit å spille søndag mot Viking i det han tror blir en tøff bortekamp.
– Det kjennes greit ut i dag og hevelsen i tåen er borte. Jeg skal ta en MR senere for å se om det er noen leddbånd som er skadet.
– Hva var det som skjedde?
– Jeg var på trening og fikk to spark på tåen. Etterpå hovnet den opp samtidig som den ble veldig tjukk og blå. Det var vondt å ta på seg fotballskoene, men det kjennes bedre ut nå. Jeg satser på at det skal gå greit på søndag.
Sett denne?
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53