Populære sporter
All sport
Vis alt

Odds trener Dag-Eilev Fagermo kan glise før Viking-kampen

Stian Thelen

Oppdatert 12/09/2019 klokken 15:45 GMT+2

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo avblåser skadekrisen i forsvaret, og får tilbake flere spillere også på midtbanen.

Dag Eilev Fagermo

Foto: Scanpix

SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Skadekrisen er avblåst.
Det sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport.no. Skiens-laget har slitt med skader i forsvaret inn mot helgens kamp mot Viking. Tre av de fire faste i forsvarsfireren har slitt med skader.

– På en måte er det problematisk

Men etter torsdagens trening ser det lang lysere ut for hvittrøyene.
– Vi har slitt litt i den samme posisjonen som gjør at ordet krise er blitt brukt. Nå er Birk Risa bra igjen i tåen og det var heldigvis ikke noe brudd. Fredrik Semb Berge er i bedring. Vi får se hva han rekker inn mot søndag, mens Steffen Hagen sliter med tåen etter Bodø/Glimt-kampen. Fredrik Oldrup Jensen er tilbake heldigvis og er helt klar. Det samme med Jone Samuelsen er det samme, sier Fagermo, og fortsetter:
– Det som har vært litt uheldig er at det har vært skader i midtforsvaret og at Moussa Njies akilles røk, men i en lang sesong på vi regne med at vi får noen akutte skader.
– Var pausen nå god å ha?
– Det er litt både og. Det er problematisk på en måte, samtidig som det er gledelig, at vi har sju mann borte på oppdrag for landslag. Det gjør at treningsgruppen blir liten. Når vi i tillegg har noen skader, får vi ikke trent så godt som vi ønsker. Nå har de forhåpentligvis høstet noen gode erfaringer fra landslaget og nå er vi alle mann igjen på trening. Det hjelper inn mot de viktige kampene.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Var vondt å ta på seg fotballskoene

Risa tror det skal gå greit å spille søndag mot Viking i det han tror blir en tøff bortekamp.
– Det kjennes greit ut i dag og hevelsen i tåen er borte. Jeg skal ta en MR senere for å se om det er noen leddbånd som er skadet.
– Hva var det som skjedde?
– Jeg var på trening og fikk to spark på tåen. Etterpå hovnet den opp samtidig som den ble veldig tjukk og blå. Det var vondt å ta på seg fotballskoene, men det kjennes bedre ut nå. Jeg satser på at det skal gå greit på søndag.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame