Ifølge Telemarksavisen, som omtalte saken først, har Odd-trener Dag-Eilev Fagermo gitt beskjed til Vegard Bergan at han står fritt til å finne seg en ny klubb hvis han selv ønsker det.
– Jeg har fått beskjed om at han (Fagermo) vil gi Odin (Bjørtuft) sjansen. Går det bra, så er han foran meg i køen, sier Bergan til TA.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Bergans agent Kevin Ingebrigtsen sier til Eurosport at de jobber med å finne andre alternativer for 23-åringen.
– Vi jobber med å finne alternativer for Vegard. Han ønsker i utgangspunktet å spille på så høyt nivå som mulig, forteller Ingebrigtsen til Eurosport.no.
Han bekrefter at de har vært i dialog med flere klubber i skandinavia.
– Vi har dialog med flere klubber, men vil vente litt med å se hvilke som kommer på banen. Det er viktig for han å få spille fast. Så det å få spille jevnlig på et høyest mulig nivå er målet. Derfor bruker vi litt tid på å finne riktig alternativ, sier han.
– Det har vært klubber som har forhørt seg, men det har ikke kommet noe konkret ennå, legger han til.
Det norske overgangsvinduet stenger 1. april. På spørsmål om han tror det blir en overgang allerede i dette vinduet svarer han:
– Hvis vi finner et godt alternativ. Det er som sagt viktig for han å få spille, og med de signalene fra Odd, så jobber vi med å få til en løsning før vinduet stenger, sier Ingebrigtsen.
Bergan spilte alle kampene for Odd forrige sesong og noterte seg for ett mål. Han har kontrakt med klubben ut 2019-sesongen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03